Фото: Бронюк (ТІК) у Чернівцях розіграв… бичка, а Ільїн і Гешко вибрали Міс груди

2

Лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк на ПИВФЕСТі-2013 в Чернівцях розіграв… живого бичка, «Лісапєтний батальйон» справили фурор, а «Найсильніша людина України» Костянтин Ільїн та чемпіон Європи і світу з бігу на 1500 м Іван Гешко, крім участі у спортивній програмі фестивалю, визначили і нагородили лауреаток прем’єрного конкурсу «Міс груди».

 

Другий день ІІІ ПИВФЕСТу розпочав відомий DJ Fox, якого на сцені замінив гурт «Іріс». До «богатирських 130915-Pyvfest-G-sportbuk.com (169)забав» виступила і DJ Nika.

У спортивній частині фестивалю присутні побачили показові виступи за участю «Найсильнішої людини України» Костянтина Ільїна та неодноразового призера змагань «Богатир Буковини» Едуарда Сливки. Вони продемонстрували вправу з шарами (Едуард ніс шар вагою 120 кг, а Костянтин – 160 кг), «валізи» (по 110 кг), «шилд» (200 кг), «дамбл» (гантеля), піднімали мікроавтобус «Volkswagen» і тягнули повну пожежну машину (вагою 12 тонн).

Після вправи «валізи» Костянтин запропонував бажаючим спробувати утримати в руках на час дві облегшені залізні «валізи». Найдовше утримав Михайло Рибак (1.12,63), але оскільки він є стронгменом, то змагався поза конкурсом. А серед «простих» учасників кращі три результати показали Олександр Литвинчук (46,33), Андрій Ориджук (45,81) та Ярослав Ландига (43,97).

У цьому ж блоці охочі спробували увійти до Книги рекордів Буковини, побивши рекорд утримування на зігнутій руці (кут – не менше 60°) на час бочки з пивом вагою 63 кг, прив’язаної 2 лямками (не ширше 4 см кожна, фіксувалися посередині ліктьової кістки). Минулорічні 46,75 Сергія Клюсика цього разу нікому не підкорились. А до трійки лідерів увійшли Олександр Литвинчук (29,03), Андрій Ориджук (27,03) та Олександр Головачук (19,44).

Костянтин Ільїн жартома попросив перед цим конкурсом допустити до участі лише тих, хто зможе підняти на плече «легку» гантелю вагою 70 кг. До слова, у цій вправі Костянтин має одразу декілька рекордів: світу – гантелю 95 кг підняв за хвилину «з хвостиком» 10 разів; гантелю 100 кг підняв 8 разів за 48 сек; неофіційний світу – гантелю 97 кг 11 разів за 1 хв. 2 сек.; України – найважча піднята гантеля – 116 кг.

Кращих у силових конкурсах серед глядачів нагородили директор ПИВФЕСТу Надія Максим’юк та Надія Чинуш.

Після показових виступів Костянтин Ільїн піднявся на сцену разом з Іваном Гешком – у ролі членів журі конкурсу «Міс груди». Нагадаємо, що най-най визначали найбільшою різницею між бюстом і талією. Напередодні організатори провели «репетицію» цього конкурсу, і тоді кращими виявились показники у красуні-співведучої фестивалю Людмили Семенюк. Цього разу Гешко намірив їй на 2 см скромнішу різницю (100/69). Людмила миттєво віджартувалась, що, мовляв, це все через пиво (хоча насправді пиво не пила). Тим не менше, саме ці 2 сантиметри вирішили долю корони переможниці, яка дісталась Оксані Ісопеско (94/62). На наступних двох позиціях після Оксани і Людмили розташувались Анастасія Маркова (85/56) та Марія Сав’юк (100/72). Останнім трьом запропонували «аля-караоке на майдані» розібратися, хто отримає титул «Міс глядацькі симпатії», відправивши з бейсболками збирати «гонорар» в натовпі. Більше накидали в бейсболку Людмилі Семенюк, тож вона стала переможницею «за народною версією». А Анастасія Маркова і Марія Сав’юк отримали стрічки віце-міс. Нагородили лауреаток зіркові спортсмени, які і вимірювали параметри.

У заключному блоці ПИВФЕСТу-2013 виступили гурт «Полюси», гурти «Лісапетний батальйон» (переможниці 5 сезону проекту «Україна має талант») та «ТІК».

Перед святковим феєрверком лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк прямо на сцені за допомогою лототрону визначив серед постійних клієнтів «Нашого пива» володаря головного призу – бичка. Цей живий приз отримав Дмитро Юрійчук.

Фото: Ярослав ГАЛАН

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

15.09.13. Другий день ПИВФЕСТу, Ільїн, ТІК, Лісапєтний батальйон (SportBuk.com)

***

Фото: Ілащук, армспорт, Міс груди та футбол на ПИВФЕСТі-2013 (відео)

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.