Віталій Михайлішин: «Буковина» морально готова до Прем’єр-ліги

2

У новому сезоні перед чернівецькими футболістами поставили завдання вибороти призове місце у першоліговій першості України.

Першим на передсезонній прес-конференції ФСК «Буковина» 12.07.13 виступив почесний президент клубу – секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, який від імені чернівчан подякував керівництву команди і футболістам за гарну гру у попередній першості і побажав успіхів у новому сезоні: «Минулого сезону ми були за крок від Прем’єр-ліги. У новому результат має бути, як мінімум, не гірший. У попередній першості завдання було потрапити до першої п’ятірки. Завдання на новий сезон – бути у призовій трійці».

Щодо «перипепій» навколо відомих перспектив підвищитися у класі вже цього літа, до чого клуб ніби був готовий, Віталій Михайлович зазначив: «Морально ми були готові йти до Прем’єр-ліги. Переліг недоліків, які необхідно усунути для того, щоби виступати в елітному дивізіоні, ми вивчили. І, впевнений, якщо ми будемо знову за крок до Прем’єр-ліги – ми вже будемо до цього готові. Необхідні для підвищення у класі умови будуть виконані».

Фото: «Буковина» представила своїх новачків сезону-2013/14

Leave A Reply

Your email address will not be published.