Новоселицький район відзначив героїв футбольного року

0

Переможців та призерів Чемпіонату Новоселицького району з футболу, а також кращих в окремих номінаціях нагородили 27.11.11 у будинку культури села Магала.

 

27.11.11 в селі Магала в будинку культури відбувся концерт, і нагородження призерів та переможців Чемпіонату Новоселицького району.

На нагородженні були присутні голова Чернівецької обласної федерації футболу Кобичик Петро Дмитрович, заступник голови ЧОФФ Лазенко Олексій Миколайович, директор Новоселицької ДЮСШ Раца Михайло Олексійович, голова Новоселицької районної федерації футболу Ротар Віталій Васильович, заступник голови НРФФ Скоробагатько Ігор Євгенійович, майстер спорту Радянського союзу з футболу Угренчук Роман Григорович та гравець ФК «Буковина» Степан Маковійчук.

Церемонію нагородження розпочали з юнацької першості району. За 3 місце нагородили команду

«Ротор» (Слобода), за друге – команду «Магала Остриця», за перше – команду «Топорівці». У дорослих «бронза» дісталася команді «Раранча» (Рідківці), «срібло» – «Ротору» (Слобода) і «золото» – команді «Магала Остриця».

Окремо були відзначені кращі гравці Чемпіонату району: воротар ФК “Ротор” Формос Олег, захисник ФК “Раранча” Мотуз Микола, півзахисник ФК Ротор” Гордей Андрій, нападник ФК “Топорівці” – Кифяк Володимир, кращий гравець – Олександр Боднарчук (ФК “Магала Остриця”), кращий гравець серед юнаків Бучко Владислав (ФК “Динівці”).

За вагомий внесок у розвиток футболу в Новоселицькому районі нагороди отримали тренери та голови сільських рад сіл учасників Чемпіонату Новоселицького району під егідою НРФФ:

ФК                                                              Тренери ФК                                                 Голови СР

ФК “Ротор Слобода”             – Гордей Дмитро Федорович          Боднарюк Віталій Михайлович

ФК “Топорівці”                     – Ілащук Василь Іванович           Паращук Віктор Федорович

ФК “Магала Остриця”           – Куниця Віталій Вікторович        Нандриш Олена Троянівна

ФК “Раранча Рідківці”          – Тома Василь Васильович           Корнецький Василь Іванович

ФК “Динівці”                     – Скрипник Владислав Михайлович    Істратій Володимир Георгійович

 

Голова НРФФ Віталій Ротар подякував всім тренерам та представникам команд, які попри всі труднощі сьогодення, знаходять час та кошти для участі в Чемпіонаті та кубку району, також подякував головам сільських рад, які в міру своїх можливостей підтримують матеріальну базу стадіонів та свої команди.

Фото будуть додані пізніше.

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.