Футбол: Дубль Гунчака і гол Семенюка принесли «Буковині» перемогу над «Титаном»

3

У 19 турі першолігової першості України з футболу чернівецька «Буковина» 05.11.11 переконливо здолала вдома «Титан» (Армянськ).

Рахунок на 25 хв. відкрив Руслан Гунчак. Іраклій Циколія навісив з флангу, Руслан виграв верховий двобій, м’яч через один дотик повернувся до кращого бомбардира минулого сезону в І лізі, який з 14 метрів пробив у лівий верхній кут.

На 50 хв. Олександр Семенюк реалізував вихід сам на сам. А ще через 10 хв. один з найактивніших у складі «Буковини» Олег Керчу прорвався до чужої карної зони, «прибрав» суперника і вийшов на ударну позицію, але прорбити не встиг, оскільки інший кримчанин поштовхом в спину уклав буковинця на газон. Арбітр, не вагаючись, вказав на 11-метрову позначку. Гості одразу побігли «переконувати» рефері, що не варто було призначати пенальті. А Віталій Субочев навіть штовхнув суддю, за що одразу отримав червону картку. Після цього була пауза у грі – наставники «Титану» покликали до себе своїх підопічних, тож в якийсь момент склалося враження, що кримчани мають намір залишити поле (що на такому рівні, звісно, неприпустимо). Коли пристратсті вляглися, Руслан Гунчак виконав «футбольний вирок» і збільшив рахунок до 3:0.

Гол престижу на 83 хв. забив Олександр Яровенко – красенем-«пострілом» з 17 метріву у праву «дев’ятку».

«Буковина» (Чернівці) – «Титан» – 3:1 (1:0)
14:00. Чернівці. Стадіон «Буковина».

Голи: Руслан Гунчак, 25, 61 п., Олександр Семенюк, 50 – Олександр Яровенко, 82.

Суддя –  Андрій Лісаковський (Одеса), асистенти арбітра – Віталій Сухін (Одеса), Юрій Карпяк (Львів). Резервний арбітр – Олексій Лаврів (Івано-Франківськ). Делегат ФФУ – Віктор Денисюк (Фастів Київської обл.).

Чернівці: 1 Олександр Мусієнко, 26 Сергій Басов, 5 Володимир Олефір, 15 Олександр Вечтомов, 9 Олег Керчу (21 Євген Сантрапинських, 63), 7 Роман Дорош (17 Ігор Мельник, 90+3), 2 Іраклій Циколія, 19 Тарас Яворський, 10 Степан Маковійчук – к/к, 35 Руслан Гунчак (8 Юрій Головачук, 81), Олександр Семенюк (3 Вадим Мельник, 75). Запасні: 33 Олександр Чурілов, 6 Андрій Даньків, 27 Євген Ушаков. Тренер – Вадим Заяць.

Попередження: Олег Керчу (54), Роман Дорош (71) – Артем Євланов (53).

Вилучення: Віталій Субочев (60).

Усі результати і турнірну таблицю дивіться тут:

***

Руслан Гунчак
3 Comments
  1. Василий says

    Вітаю Буковину з перемогою! Так тримати хлопці.

    1. Як кажуть, нашими молитвами:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.