Футбол: Юрій Овчаров і Леонід Кучук після матчу «Буковина» – «Арсенал» (Київ)

0

На прес-конференції після матчу 1/8 фіналу Кубку України «Буковина» – «Арсенал» (Київ) тренер чернівчан Юрій Овчаров зазначив, що нашій команді було приємно грати з таким сильним суперником, а головний тренер гостей Леонід Кучук назвав гру буковинців змістовною.

Юрій Овчаров (тренер «Буковини»)

Ваш коментар матчу «Буковина» – «Арсенал»…

Сьогодні була хороша гра при підтримці глядачів. Коли багато вболівальників, то футболістам грати цікавіше. Хочу подякувати вболівальникам за те, що вони сьогодні прийшли на матч. «Арсенал» – одна з найкращих команд України. Було приємно зіграти з таким колективом. Зіграли так, наскільки змогли. Далі ми будемо розбирати власні помилки.

Чим обумовлені заміни у складі «Буковини»?

Скажу, що планувати наперед заміни важко. Ми дивилися на стан футболістів. Наш головний тренер Вадим Заяць дивився гру по телевізору. Нам хотілося підсилити наші крайні бровки та додати швидкості. Тому на поле вийшов Євген Сантрапинських, який вже поновився після травми, та Ігор Мельник. Звісно, що процесом керує головний тренер.

 

Леонід Кучук (головний тренер «Арсеналу»):

– Пане Леоніде, яким буде Ваш коментар сьогоднішнього матчу?

Матч із «Буковиною» був дуже емоційним. Було багато глядачів, які, звісно, допомагали своїй команді. Ми зіграли дуже організовано та зібрано. Було багато швидких атак. Ми зіграли практично без моментів у власні ворота. Хоча якщо би ми дозволили суперникові забити, то ще невідомо, чим цей матч міг закінчитися, бо якість поля не дозволяла нам грати ще швидше. Я радий за тих футболістів, які сьогодні грали.

Яке враження справила на Вас гра «Буковини»?

Я переглядав 5-6 матчів за участю чернівецької команди. Усі зустрічі досконало розібрав. Буковинська команда першої ліги виглядає дуже добре. «Буковина» – дуже цікавий колектив, який грає у змістовний футбол.

ФСК “Буковина”

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.