Футбол: Гравці “Буковини” прагнуть підтримати Вадима Зайця перемогою над “Говерлою-Закарпаттям”

0

10.10.11 чернівецька «Буковина» у матчі 15 туру першості України зіграє вдома з лідером першої ліги колективом «Говерла – Закарпаття» (Ужгород). Впродовж двох днів тренування нашої команди проводили Сергій Черняк та Юрій Овчаров. Нагадаємо, що головний тренер ФСК «Буковина» Вадим Заяць зараз перебуває в лікарні.

Футболісти чернівецької команди прагнуть у грі проти закарпатської команди продемонструвати чудову гру та здобути три очка. «Нам дуже прикро те, що сталося з нашим тренером. Ми прагнемо підтримати Вадима Григоровича перемогою над ужгородським колективом. Наш тренер – максималіст. Нам необхідно продовжити переможну домашню серію. «Говерла – Закарпаття» – серйозний суперник, однак перемогти цю команду «Буковині» до снаги. Хочу закликати буковинських вболівальників прийти на стадіон і підтримати рідну команду. Вадиму Григоровичу і футболістам дуже необхідна Ваша підтримка», – сказав воротар чернівецького колективу Олександр Чурілов.

Ужгородська команда «Говерла-Закарпаття» прибула в Чернівці 9 жовтня. Цікаво, що на поєдинкові будуть присутні 40 вболівальників закарпатського колективу.

ФСК “Буковина”

Вадим Заяць дякує підопічним за гру після матчу з "Зкарпаттям" 11.06.11. Фото: Михайло Салітра

Leave A Reply

Your email address will not be published.