Фото: Жіночий турнір з міні-футболу у Чернівцях

0

Міс спорт Буковина-2010 Тетяна Пасько, яка свого часу грала у знаній чернівецькій команді «Ніка», а нині викладає фізкультуру у Буковинському державному медичному університеті, ініціювала жіночий турнір з міні-футболу, присвячений 20-ій річниці Незалежності України.

У Відкритій першості Буковинського державного медичного університету з міні-футболу, яка відбулася 25-26.05.11 на майданчику з штучним покриттям СОУ «Буковина», взяли участь команди Буковинського державного медичного університету,  Чернівецького медичного коледжу БДМУ, Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, Буковинської державної фінансової академії.

У підсумковій турнірній таблиці команди, як повідомляє bsmu.edu.ua, розташувалися у такому порядку:

І місце – Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича
ІІ місце – Буковинський державний медичний університет
ІІІ місце – Чернівецький медичний коледж БДМУ
IV місце – Буковинська державна фінансова академія.

Футбольна команда Буковинського державного медичного університету, створена у вересні 2010 року, вперше виступала на змаганнях. Тому такий дебют можна вважати дуже успішним і для наших спортсменок і для їх тренера – викладача кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини Пасько Тетяни Василівни.

На церемонії нагородження учасників змагань привітала проректор з науково-педагогічної роботи та виховання Зорій Ніна Іванівна. Переможці та призери турніру були нагороджені кубками, дипломами та медалями. Сподіваємося, що цей турнір стане ще однією гарною спортивною традицією в університеті.

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.