«Олімпійський урок #BeActive»

0

В Чернівецькій області в Вищому професійно-технічному училищі № 5 м.Чернівці, не зважаючи на дистанційну форму навчання пройшов конкурс краща емблема Олімпійських ігор, та відео-звернення «Мій любимий вид спорту». Викладачі фізичної культури розповіли здобувачам освіти про історію Олімпійських ігор, українських переможців та гордість Буковини. Тематикою заходу стали олімпійські цінності в сучасному спорті. Олімпійський урок був присвячений популяризації здорового способу життя.

Почесним гостем заходу став заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон світу та Європи на 1500 метрів у приміщенні, учасник Олімпійських ігор, голова відділення НОК України у Чернівецькій області Іван Гешко. Також до заходу долучився кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент ЧНУ, відповідальний секретар регіонального олімпійського осередку Ярослав Галан та викладачі училища.

Переможців відзначили та нагородили призами від Відділення Національного олімпійського комітету України у Чернівецькій області

Leave A Reply

Your email address will not be published.