DO LIKE OLYMPIANS провели на Буковині

0
Днями у комунальному закладі «Галицівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» Селятинської сільської ради Чернівецької області було проведено захід Національного олімпійського комітету України «DO LIKE OLYMPIANS» – «Гірська олімпійська руханка».

 

Почесними гостями заходу стали Микола Лабовський – учасник Олімпійських ігор з легкої атлетики, начальник обласного центру “Спорт для всіх”, Лідія Cіченнікова (Косташ), учасниця Олімпійських ігор зі стрільби з лука, відповідальний секретар відділення Ярослав Галан та голова відділення НОК України у Чернівецькій області, заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіоном світу та Європи на 1500 метрів у приміщенні, учасником трьох Олімпійських ігор Іван Гешко.

Основною метою заходу є сприяння здоровому та активному способу життя, пропаганда олімпійських видів спорту, фізичної культури та олімпійської освіти серед дітей.

У КЗ «Галицівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» навчається 194 учні. Це  єдиний у гірському районі навчальний заклад, де забезпечене цілодобове перебування учнів. Через особливості гірської місцевості він був і є другою домівкою для дітей із віддалених сіл та хуторів. Тут із першого до випускного класу учні отримують навчальну підготовку, займаються спортом, творчістю і вчаться життєвих цінностей. Діти розвиваються всебічно, люблять туристичні походи та краєзнавство.

Слід відзначити, юні спортсмени закладу були призерами обласного змагання «Олімпійське лелеченя».

По завершенню заходу всі учасники отримали подарунки від регіонального відділення Національного олімпійського комітету України у Чернівецькій області.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.