У Києві відбувся п’ятий турнір пам’яті Сергія Панасюка

0

Традиційний футбольний турнір пам’яті українського коментатора Сергія Панасюка відбувся у Києві. 25 листопада 2019 року Сергію могло виповнитися 38.

В складі команди Друзів Сергія Панасюка («Дрім Тім») виступали: Дрожжа Микола, Мигалатюк Ігор, Кувіла Руслан, Павлов Володимир, Назарко Олександр, Кривенчук Валерій, Павлович Сергій, Тижненко Артур та батько Сергія – Панасюк Олександр. 

В першому півфіналі команда «Дрім Тім» “вирвала” перемогу у колективу «2+2». Основний час завершився з рахунком 3:3, тому все вирішила серія одинадцятиметрових (3:4). Голами в першому півфіналі відзначились Павлович Сергій, Тижненко Артур та Мигалатюк Ігор. У іншому матчі команда «Футболу» обіграла «Збірну журналістів».

У фіналі драматичне протистояння принесло успіх команді «Футболу», яка обіграла Друзів Сергія Панасюка («Дрім Тім»). Фінальний рахунок 4:3 і на жаль кубок перебирається з Чернівців до Києва.

Досить цікаво передав атмосферу перед турніром та під час матчів один з друзів Сергія Панасюка у своєму блозі та назвав його «Слово о полку Игореве (“На щите”)»

Турнір пам’яті Сергія Панасюка – це день, коли всі журналісти відчувають себе однією сім’єю. Це день, коли ми всі збираємося згадати нашого прекрасного людини та колегу Сергія. Ми розуміємо, що він напевно спостерігає за нами зверху, за успіхами та розвитком. А ті голи, які сьогодні забивалися на турнірі в його пам’ять – це і його голи, він завжди залишається з нами “, – сказав Олександр Денисов.

Нагадаємо, Сергій Панасюк помер 4 квітня 2015 від зупинки серця під час гри в футбол з друзями.

Leave A Reply

Your email address will not be published.