СК «Лідер» „штурмує” європейські п’єдестали

0

Одне “срібло” та три “бронзи” вибороли юні дзюдоїсти зі спортивного клубу «Лідер» на міжнародному турнірі в Боснії та Герцеговині.

Цього разу «лідери» підкорювали інтернаціональне змагання з дзюдо «Trophy of the Panther» (понад 700 учасників). Владислав Адамюк (2009 р.н., 28 кг), Кирило Лизюк (2011 р.н., 25 кг), Дмитро Сандуляк (2009 р.н., 25 кг) та Павло Цибуленко (2007 р.н., 34 кг) стали бронзовими призерами у своїй віковій групі. Трошки “перескочив” свого старшого брата Артем Цибуленко, який став срібним призером у віковій групі 2011 р.н.

Постарались не відстати від своїх старших одноклубників (які будуть представляти Україну на молодіжному Чемпіонаті світу в Чилі) і молодші представники секції карате. Три з дев’яти спортсменів клубу “Лідер”, які поїхали в столицю Угорщини, завоювали місця на п’єдесталі “Budapest Open 2019”. Змагання зібрали близько 650 учасників віком від 6 до 20 років з понад 50 команд, що представляли Угорщину, Словаччину Сербію, Хорватію, Чехію, Румунію, Боснію і Герцеговину та Україну. Тим ціннішими є здобуті медалі. У вихованців СК «Лідер» (тренери – Андрій Лазоренко та Олександр Пікулін), – 2 «бронзи» і 1 «срібло»:

Сочікан Олег – 2 місце (куміте U12, +45 кг)
Кіріа Едуард – 3 місце (куміте U12, -45 кг)
Пранничук Назар – 3 місце (куміте U12, -40 кг)

Хороші результати чернівецьких каратистів вже стали доброю традицію, але дуже приємно, що за відносно короткий час роботи секції дзюдо СК “Лідер” виховує призері вже міжнародних змагань. Тренером юних дзюдоїстів є Дмитро Лазоренко.

ФОТО:

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.