Дві золоті медалі для Чернівців на «Budapest Open»

0

Успішний виступ на міжнародному турнірі з карате «Budapest Open 2019» у столиці Угорщини, дозволив двом вихованцям чернівецького СК «Лідер»пробитися до збірної України для участі у молодіжному Чемпіонаті світу, який відбудеться в Чилі.

Змагання відбулися в умовах високої конкуренції, адже серед спортсменів розігрувалась можливість представляти нашу країну на міжнародній арені. Честь представляти Україну на Чемпіонаті світу 2019 р. за підсумками другого етапу відбору до збірної України, який традиційно відбувся у рамках «Budapest Open», здобули «лідери» Заплітний Андрій (вагова категорія до 84 кг) та Євген Пилипюк (категорія -75 кг).

Тренерами названих спортсменів є Андрій Лазоренко та Олександр Пікулін. Останній, до речі, нещодавно отримав медаль «за працю і звитягу» від президента України з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Також можливість представляти Україну, здобули два спортсмени з клубу «Максимум» (тренер Станіслав Золотухін) за підсумками двох етапів. Олексій Гоцуляк (юніор, категорія -61 кг) та Юлія Русу (кадети +54 кг).

Leave A Reply

Your email address will not be published.