Як чернівчани вдруге виграли чемпіонат ЕС МВС України 2019 (відео, фото)

0

Удруге поспіль переможцями чемпіонату Експертної служби МВС України з міні-футболу стали представники Буковини.

Цього разу буковинці, як чинні чемпіони, виступали в якості господарів – чемпіонат гостював у комплексі «Сонячна долина» (с. Бояни, Новоселицький район).

Змагання пройшли на високому організаційному рівні. «Атмосферності» заходу додавала і численна група вболівальників, які підтримували не лише місцеву команду, а й гостей з інших регіонів.

На першому етапі команди грали у чотирьох підгрупах. Чернівчани свою групу виграли. Розпочавши з розгромної перемоги над колегами з Вінничини – 7:0.
Чернівецький НДЕКЦ: Богдан Рудак, Ігор Россоха, Володимир Тодераш, Денис Зачиковський, Василь Луцик, Геннадій Куляк, Ігор Дончак, Віталій Ткачук.
Голи: Геннадій Куляк (7, 21), Денис Зачиковський (10, 16), Ігор Россоха (18, 22, 24).

Знавці буковинського футболу, напевно, розуміють, що склад цієї команди виглядає доволі пристойним і для змагань не лише відомчих (очікуємо появи «експертників» у місцевих міні-футбольних баталіях). Тож не дивно, що буковинці зуміли переможно пройти і етап плей-оф – на шляху до другого поспіль тріумфу у чемпіонаті Експертної служби МВС України. Друге та третє місця вибороли команди Харківського та Рівненського НДЕКЦ.

Зазначимо, що серед почесних гостей церемонії відкриття 13.05.19 були і зірковий голова обласного відділення НОК України, динамівець Іван Гешко та колишній футболіст «Буковини» та інших команд майстрів, нині заступник голови обласної і голова міської федерації футболу Сергій Задорожняк.

На закритті чемпіонату Експертної служби МВС України з міні-футболу 15.05.19, як зазначається на сайті Чернівецького НДЕКЦ, зі вступною промовою виступив перший заступник директора ДНДЕКЦ Сергій Кримчук, який відзначив достойну спортивну боротьбу, привітав усіх гравців та висловив окремі вітання переможцям. Приємним сюрпризом стало нагородження за певними номінаціями. Першим з яких отримав нагороду наймолодший гравець – Олексій Немикін, працівник Вінницького НДЕКЦ. Звання найстаршого дісталось працівнику Харківського НДЕКЦ – Олександру Солоніченку.

Найсильнішим гравцям у відповідних показниках вручили заслужені звання:
«кращий воротар» – Карманюк Віталій, працівник Рівненського НДЕКЦ,
«кращий бомбардир» – Андрій Цаволик, працівник Тернопільського НДЕКЦ,
«кращий гравець» – Олександр Кривик, працівник Запорізького НДЕКЦ.

Змагання млжна було дивитися в онлайн-трансляції (відео – нижче).

Фото (для перегляду натиснути на фото):

В атаці Василь Луцик

***

Відео:

13.05.19

***

14.05.19

***

15.05.19

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.