Стрільба з лука: Медалі буковинців на чемпіонаті України 2019 (фото)

0

Найвдаліше серед представників Буковини на чемпіонаті України зі стрільби з лука 2019 р. у Новій Каховці (Херсонська обл.) виступили зіркові Лідія Січенікова та Іван Кожокарь.

Тричі олімпійка Лідія Січенікова (03.02.93, «Спартак», «Динамо», ШВСМ, Сумський державний педагогічний університет, тренери – Олег Осипенко, Віталій Гуменюк, офіційний партнер – житловий комплекс «Водограй») стала бронзовою призеркою в особистих змаганнях, пропустивши вперед Анастасію Павлову (Херсонська обл.) та Вероніку Марченко (Львівська), а потім святкувала перемогу у змішаному розряді (мікс) разом із минулорічним чемпіоном світу U-19 в приміщенні і віце-чемпіоном Європи просто неба та цьогорічним чемпіоном Європи U-19 в приміщенні Іваном Кожокарем (2000 р.н., МС, ШВСМ, «Спартак», тренери – Олег Осипенко та Дмитро Чеботаренко, офіційний партнер – житловий комплекс «Водограй»).

В особистих змаганнях до топ-8 увійшла також бронзова призерка Всесвітньої Універсіади 2018 у командному виді програми Людмила Аріфова (КБУ ДЮСШ м.Чернівці, Спартак, тренери Олег Осипенко та Дмитро Чеботаренко) – 8 місце. 

Звітні змагання відбулися 20-24 квітня 2019 року.

SportBuk.com

***

Фото:

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.