Зірковий бігун Іван Гешко забиває і на Меморіалі Максимчука 2019 (фото)

0

Одним з найцікавіших учасників традиційного турніру з міні-футболу пам’яті Віктора Максимчука 2019, який традиційно гостює на майданчику зі штучним покриттям у студмістечку ЧНУ, є чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м, кращий спортсмен України 2006 р. і учасник трьох Олімпійських ігор Іван Гешко.

Голова обласного відділення НОК України та профільної комісії обласної ради грає у віковій групі 35+ за Заставну (звідки у нього родом дружина Олеся). У недільному турі суперником «Заставни» була «кусюча» команда «Червона рута». 

Гра була доволі рівною. Але ще в першому таймі Заставну вперед вивів зірковий бігун. Далі команди по черзі втрачали нагоди для взяття воріт. І коли вже здавалось, що матч «котиться» до мінімальної перемоги «Заставни», хвилин за 5 до фінального свистка, «Червона рута» відігралась, а потім швидко забила ще один м’яч, а до завершення гри встигла довести рахунок аж до 4:1 (переможну крапку поставив Володимир Владійчук – зять кандидата географічних наук, доцента кафедри географії та менеджемнту туризму ЧНУ В’ячеслава Григоровича Явкіна).

Центральним 10 березня був матч  «Спарта» – «Дрім-тім». Це команди, які входять до числа головних фаворитів у цій віковій групі (разом із «Вікторія-Візувій-Mozzarella»). «Спарта» укомплектована переважно зірковими буковинськими футболістами, які багато років виступали на рівні команд майстрів (у т.ч. у вищих дивізіонах, і не лише  в Україні, як, наприклад, Руслан Гунчак і Олег Керчу). У «Дрім-тімі» найзірковішим є Ігор Мігалатюк, який грав у вищому дивізіоні України (за «Чорноморець»). «Дрімтімівці» тримались гідно проти грізних суперників, і відігрались швидко після пропущеного м’яча, але під завісу зустрічі, як кажуть, «підсіли» і трохи напропускали.

Усі результати, турнірне становище та календар ігор можна подивитися тут:

Фото:

Іван Гешко мчить в атаку

***

 

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.