Волейбол: «Буковинка» – призер Відкритого Кубку Львова 2018 (відео)

0

 

Однакову кількість очок з суперницями з Білої Церкви (Спортліцей) набрала чернівецька «Буковинка» на Міжнародному турнірі з волейболу Відкритий Кубок Львова 2018, але завдяки кращим додатковим показникам чернівчанки посіли 2 місце.

Головний трофей виборола місцева команда вищої ліги «Львів’янка-ЛДУФК-СКІФ». Львів’янкам чернівецькі волейболістки поступились у впертій боротьбі 2:3. У п’ятницю «Буковинка» обіграла 3:0 гостей з Польщі (ВК «Мосір»), а Білій Церкві програли також 2:3. Таким чином, підопічні Сергія Гринька та Івана Васкана набрали 5 очок, стільки ж скільки дівчата з Білої Церкви. Проте останні програли одну партію полячкам, і це зіграла на користь буковинок у боротьбі за підсумкову другу позицію. Гравці «Буковинки» Ольга Качур та Ванда Гринько (студентки ЧНУ) були відзначені серед кращих гравців змагань.

Попереду у «Буковинки» – третій сезон у вищій жіночій лізі України, де чернівчанки розпочали вищоліговий шлях під назвою «Буковина-ЧТЕІ» і під патронатом ТМ «Obnova Euroshop», а тепер вже виступають за підтримки місцевої влади.

Чернівецькою командою поки що займається Іван Васкан, оскільки, як повідомив він нещодавно, у головного тренера ВК «Буковинка» Сергія Олександровича Гринька діагностували важку хворобу. Тож Федерація волейболу Чернівецької області звертається до небайдужих про допомогу на лікування.
Картковий рахунок (ПриватБанк): 4149 4991 0970 2827 (Гринько Ванда Сергіївна, донька).
Якщо є запитання, – тел. (099) 225-52-40 (Іван Георгійович).

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

ФОТО (автор – Валентина Пінчук, Львів):

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.