Чернівецький жіночий волейбол отримав шанс на успіх у вищій лізі

0

Прем’єрний виступ жіночої волейбольної команди з Чернівців у вищій професійній лізі України не залишився без уваги не лише справжніх шанувальників цієї чудової гри, а й небайдужих до спорту представників бізнесу.

Після переможного дебюту команди «Буковина-ЧТЕІ-КНТЕУ» у вищій лізі та ще одного виїзного туру на тренування до дівчат завітали представники торгової марки «ObnovaEuroshop», яка Obnova-Euroshop-logo-kolir-copy-допомагає з виїздом на ігри у інші міста. Крім цього, гравцям та тренерам команди презентували дисконтні картки з максимальною знижкою в магазинах тм«ObnovaEuroshop», де волейболістки, як вони самі зазначили, не лише регулярно бувають, а й з приємністю обновлюють свій гардероб.

Представник тм «ObnovaEuroshop» Мар’ян Лазарук зауважив, що підприємство вже багато років пропагує здоровий спосіб життя і спорт, підтримує головну футбольну команду краю ФСК «Буковина» і зараз керівництво прийняло рішення допомогти перспективній волейбольній команді. Було приємно дізнатися, що чернівчанки розпочали свою історію у вищій лізі з перемоги, бажаємо на цьому не зупинятися, старанно працювати на тренуваннях, віддавати всі сили на майданчику і добиватися нових успіхів на славу Чернівцям і на втіху нашим вболівальникам.

У свою чергу, красуні-волейболістки подякували за підтримку і запевнили, що зроблять все можливе, аби радувати прихильників волейболу і гарною грою, і приємними результатами. А головний тренер команди – екс-гравець «Будівельника» (Чернівці) Сергій Гринько зазначив, що чернівецька школа жіночого волейболу виховала стільки хороших волейболісток (у т.ч. гравців збірних, команд Суперліги, зарубіжних клубів), що заслуговує не просто грати у вищій лізі, а з часом і боротися за нагороди та путівку до елітного дивізіону. Якщо, звісно, будуть необхідні складові успіху –тренувальна база, стабільне фінансування і найголовніше – увага з боку громадськості. Втім, головне, що перший успішний крок зроблено, тож у добрий час!

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

161216-voley-obnovaeuroshop-sportbuk-com-45

***

«Піонерки» буковинського волейболу у вищій лізі України (біографії, фото)

***

Волейбол: Чернівчанки переможно дебютували у вищій лізі України!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.