Спиридонов і Ко виграли Кубок Незалежності 2018 (відео, фото)

0

У фіналі турніру зі стіртболу (баскетбол 3х3) до Дня Незалежності 2018 у Новоселиці зійшлись місцева команда «Німфа-Сталкер», за яку грав і екс-гравець Суперліги Денис Спиридонов, та гості зі Сторожинця.

Сторожинецький «The Last» у півфіналі вирвав перемогу над суперниками з Глибоки у драматичній боротьбі (16:14, овертайм), поступавшись по ходу по 4-5 м’ячів. Можливо, ця драматургія теж вплинула на результат фіналу, який сторожинцчани програли, можна сказати, «в одну калитку». Спиридонов і Ко виграли з рахунком 16:7. Хоча на груповому етапі ці команди визначили переможця в овертаймі, і тоді також сильнішими виявились новосельчани.

У півфіналі хлопці з «Німфа-Сталкер» також впевнено здолали іншу новоселицьку команду «Санаторій» – 18:9.

«Санаторій» автоматично посів 3 місце, оскільки глибочани поїхали раніше і за «бронзу» не зіграли.

Після завершення фінального двобою багато учасників турніру приєднались до флешмобу Дениса Спиридонова (дивіться нижче), яким він пропагує спорт і здоровий спосіб життя (179-й день). А потім була церемонія нагородження. Крім командних нагород, відзначені були і кращі в командах-призерах. 

Ініціатором і головним організатором турніру є фанат і ентузіаст спорту Віктор Здерчук, якого підтримали ряд фірм та підприємців, яким теж велике спасибі. Сам Віктор також став переможцем турніру в складі команди «Німфа-Сталкер».

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

Замість P.S.: Турнір провели на майданчик зі штучним покриттям, який, як відомо, менше ніж за місяць після відкриття (до Дня Незалежності 2017) вже був у доволі поганому стані, але виконавці цих робіт, схоже, не дуже поспішають виправляти ситуацію. Народний депутат Григорій Тіміш, який сприя облаштуванню цього майданчика, припустив, що справа може дійти до суду, раз по доброму не вдається домовитися з будівельниками…

***

ФОТО (для перегляду натиснути на фото)

Так боролись проти Дениса Спиридонова у фіналі, але втримати його все одно не вдавалось

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.