День працівника соціальної сфери 2017 відзначили «волейбольно» (фото)

0

До Дня працівника соціальної сфери 2017 у Чернівцях, з ініціативи Леоніда Гончарука, провели волейбольний турнір за участю чотирьох команд.

Святкові волейбольні нагороди від облцентру «Спорт для всіх» в обласній ДЮСШ виборювали представники Головного управління Пенсійного фонду в Чернівецькій області, Департаменту соціального захисту Чернівецької облдержадміністрації, збірна ветеранів волейболу «За здоровий спосіб життя» та команда обласної державної адміністрації.

У півфіналі ОДА поступилась команді департаменту соцзахисту 1:2, а ветерани переграли змішану команду Пенсійного фонду 2:0.

У матчі за 3 місце ОДА у двох партіях перемогла «пенсійників». А у фіналі у цікавій боротьбі ветерани «дотиснули» представників Департаменту соцзахисту – 2:0.

Крім індивідуальних нагород, були відзначені і кращі у кожній з команд. Ними, за рішенням Оргкомітету на чолі з Леонідом Гончаруком, стали Любов Беца (Пенсійний фонд), Ігор Богатирець (ОДА, заступник голови облдержадміністрації), Сергій Казюк (Департамент соцзахисту) та Володимир Гусан (ветерани).

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.