Чернівчанин розпочав сезон-2017/18 в Німеччині з голу, перемоги і… нової травми

0

У першому офіційному матчі сезону 2017/18 колишній футболіст «Буковини» Олександр Білоус, який з минулого року виступає за «SV 09 Arnstadt» в німецькій Ландеслізі, забив і заробив пенальті, але ціною травми…

 

Новий сезон чернівецький легіонер «SV 09 Arnstadt» розпочав 5.08.17 матчем за другу команду проти FC «Einheit Bad Berka 2». Попри проблеми зі здоров’ям, через які Сашко навіть засумнівався, чи підписувати новий контракт з «SV 09 Arnstadt», саме він відкрив рахунок у матчі на 22 хв. На 66 хв. суперники зрівняли. А вже через 4 хв. Олександр Білоус заробив пенальті, який реалізував Christian Brautigam. Але сам герой епізоду, на жаль, зазнав травми (захисник, перериваючи прорив, вдарив ліктем в обличчя), внаслідок якої Сашко не зміг зіграти і в недільному матчі за першу команду – проти SV «Germania Ilmenau» (5 місце у сезоні  2016/17 у Ландеслізі). «SV 09 Arnstadt» (8 місце у сезоні 2016/17) вів 3:1, але не втримав переможний рахунок – 3:3.

А чернівецький легіонер, ставши кращим гравцем суботнього матчу, поки що, як кажуть, «в лазареті»… Цікаво, що перед матчем за другу команду Олександр Білоус пообіцяв адміністратору команди, що результативно привітає його з минулим днем народження. «Експромт-обіцянку» виконав, але ось такою ціною вийшло.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

***

***

Чернівчанин знову забиває в Німеччині (підготовка до сезону 2017/18)

***

ПРОБІЖКА З «ПРИСМАКОМ» НІМЕЦЬКОЇ ЛАНДЕСЛІГИ ТА ЦИРКУ «DU SOLEIL» (ФОТО, ВІДЕО)

***

З КНИГИ РЕКОРДІВ ГІННЕСА – НА «МІЖКОНТИНЕНТАЛЬНІ» ЗМАГАННЯ В КАРПАТАХ (ФОТО)

***

ЛІТО-2017: «2 В 1» – ПРОБІЖКА В ГАРНІЙ КОМПАНІЇ І БЕЗКОШТОВНЕ ТРЕНУВАННЯ З КАРАТЕ

***

ФУТБОЛ: ДУБЛЬ ЧЕРНІВЧАНИНА ПРИНІС ПЕРЕМОГУ НІМЕЦЬКІЙ КОМАНДІ

***

ЧЕРНІВЧАНИН ДОЛУЧИВСЯ ДО ПРОВЕДЕННЯ «KIDS ATHLETICS GAMES» НА ОДЕЩИНІ

***

У ЧЕРНІВЦЯХ ПІДПАЛИЛИ АВТО «НАДТО ВІДВЕРТОГО» ЖУРНАЛІСТА (ФОТО)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.