Сергій Гринюк підбив підсумки президентства в ФК «Буковина» (відео)

0

Керівник групи компаній «ГріКо» Сергій Гринюк, який близько трьох років очолював ФК «Буковина», пояснив, чому залишає пост президента чернівецького клубу.

 

Офіційно він ще залишається керманичем клубу і залишатиметься ще трішки в такому статусі в інтересах «Буковини» – поки уладнають необхідні юридичні формальності і можна буде передати «бразди правління».

Сергій Миколайович подякував партнерам, вболівальникам та всім іншим, хто підтримував команду ці роки. І сподівається, що «Буковину» вдасться зберегти, а після важкого періоду «виживання» настануть і кращі часи для чернівецького футбольного клубу.

Хто і як умовив свого часу його очолити ФК «Буковина», які обіцянки і очікування були від влади, що із задуманого вдалося реалізувати, а що залишається у мріях, яким бачиться майбутнє головної команди краю та місцевого футболу, – дивіться в інтерв’ю з Сергієм Гринюком:


***

***
Новий сезон «Буковина», яку наразі тренують Юрій Крафт та Віталій Куниця, розпочне виїзним матчем попереднього раунду Кубка України проти команди «Дніпро-1» (Дніпро). Розпочне, якщо не буде ніяких неприємних сюрпризів. Кубкові матчі цієї стадії заплановані на 9 липня.

***

Президент клубу Гринюк, Шищенко і Ко залишають «Буковину»?..

***

Сергій Гринюк: Зроблені кроки до об’єднання стадіону і ФК «Буковина» в КП (відео)

***

Президент ФК «Буковина» отримав високу церковну нагороду

***

Президент «Буковини» розповів про стан справ у клубі в міжсезонні 2016/17 (відео)

***

Новий президент ФК «Буковина» у молоді роки грав у футбол… в Угорщині

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.