Буковинські поліцейські визначили кращих у гирьовому спорті

0

Понад 20 правоохоронців Головного управління національної поліції у Чернівецькій області виявили бажання взяти участь у змаганнях з гирього спорту, щоби довести високий рівень своєї фізичної підготовки.

20 червня 2017 на стадіоні «Буковина» змагалися представники різних підрозділів поліції, а переможців обирали у двох вагових категоріях: 75 та 85 кілограмів.

У ході запеклої боротьби учасники показали відмінні результати. Кожен продемонстрував витривалість, непохитність духу, міцність м’язів та силу.

За результатами змагань було визначено найкращих спортсменів. Лідер у ваговій категорії 75 кілограмів став поліцейський Шевченківського відділення. Його суперник, працівник Управління протидії наркозлочинності, здобув друге місце. А третє місце – співробітник Заставнівського відділення поліції.

У ваговій категорії 85 кілограмів першість виборов правоохоронець Сторожинецького відділу поліції. Друге чемпіонське місце посів поліцейський Кіцманського відділу, а третє – представник Новоселицького відділення поліції.

Начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернівецькій області Геннадій Федорюк привітав і нагородив переможців почесними грамотами. «Ваша фізична підготовка має бути гідною звання поліцейського. Адже вона є однією з найголовніших складових у вашій повсякденній професійній діяльності. Постійно тренуватися та підтримувати хороший рівень фізичної форми – це один з ваших обов’язків. Саме тому, ми будемо регулярно влаштовувати різноманітні спортивні змагання, щоб достойно оцінити у лавах поліції її кращих спортсменів», – зауважив Геннадій Федорюк.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.