Міні-футбол: Фаворити турніру «Серце до серця 2017», і раптом… 0:3 (фото)

0

Сповненою сюрпризів і несподіванок виявилась фінальна частина благодійного турніру з міні-футболу, який відбувся майданчику з штучним покриттям гімназії №4 у Чернівцях у рамках 12-ї всеукраїнської акції благодійного фонду «Серце до серця» (яка проходить під гаслом «Я хочу бачити життя»).

 

Турнір представницею Фонду Анною Рибарчук та підтриманий гімназією №4 (директором якої є відомий у минулому футболіст-аматор Іван Солтисік), управлінням молоді та спорту ОДА, облцентром «Спорт для всіх» та міською федерацією футболу (Сергій Задорожняк).

Фінальна частина розпочалась із додаткового матчу за 2 місце у групі Б, де за об’єктивними показниками не вдалося визначити володаря другої перепустки до топ-4. Зрештою, вона дісталась команді Андрія Рибарчука. Яка, до слова, у півфіналі несподівано, мовою боксу, відправила у нокдаун фаворитів з педколеджу. Останні, напевно, не змогли налаштуватися як слід на цей матч. І отримали добрячий «холодний душ» у вигляді 0:3 за перші три хвилини! Хет-трик на свій рахунок записав Ігор Кукуняк, який відомий, зокрема, за вдалими виступами у Лізі дворового футболу. Але представники педколеджу все ж змогли переломити хід поєдинку і перемогли 5:4.

Драматичним був і півфінал ЧТЕІ КНТЕУ – Коледж дизайну та економіки. Фаворитами у цій парі були переможці підгрупи А представники ЧТЕІ КНТЕУ. Вони першими й повели у рахунку. Але кінцівка першого і початок другого таймів виявилися для них настільки «провальними», що «витягнути матч» вони не змогли навіть після того, як суперники залишились у меншості (Вадим Бута зазнав травми, а замінити його виявилось ніким). Хоча скоротити рахунок з поточних -4 до -1 команда ЧТЕІ КНТЕУ зуміла. Але пішовши на вирішальний штурм на останній хвилині, на контратаках пропустила ще два м’ячі.

Серед «медальних зустрічей» напруженою виявилась лише «бронзова», де ЧТЕІ КНТЕУ «добив» непоступиливих Рибачука і Ко лише в серії післяматчевих пенальті. Фінал пройшов «на зустрічних парах» і розпочався також ннесподівано – з 0:2 для фаворитів з «Педколеджу». Але, зрештою, вісоток реалізації гольових моментів у представників педколеджу виявився суттєво вищим.

Нагороди переможцям та призерам вручив представник обласної влади Артур Боштан (заступник начальника управління молоді та спорту, начальник відділу молоді).

Відзначені були і окремі гравці, у т.ч. презентованими Сергієм Задорожняком абонементами на домашні матчі «Буковини».

Кращими названо: воротар – Григорій Романюк («Педколедж»), атакуючий захисник – Андрій Рибарчук («Рибарчук), нападаючий – Микола Коваль (Коледж дизайну та економіки), бомбардир – Максим Коломієць (Педколедж, 6 голів у фінальній частині), гравець – Леонід Львов (ЧТЕІ КНТЕУ), «За волю до перемоги» – Вадим Бута (Коледж дизайну та економіки).

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Матч за 2 мімсце у підгрупі Б

Рибарчук – БДМУ – 2:1 (Микола ?Деменів, 1, 8 – Олександр Похальчук, 20)

Півфінал

ЧТЕІ КНТЕУ – Коледж дизайну та економіки – 7:10 (Олександр Мельничук, 3, Леонід Львов, 11, 21, 23, 27, Валентин Бондар, 26, 29 – Микола Коваль, 4, 22, Андрій Архилюк, 9, 15, Вадим Бута, 10, 18, Володимир унгурян, 15, 20, 30, 30)

Педколедж – Рибарчук – 5:4 (Макс Коломієць, 4, 9, Андрій Петрусяк, 6, Михайло Берсан, 7, Руслан Циганеску, 18 – Ігор Кукуняк, 1, 2, 3, Андрій Рибарчук, 14)

За 3 місце

ЧТЕІ КНТЕУ – Рибарчук – 3:3 (Леонід Львов, 5, Роман Гнат, 16, 17 – Микола ?Дементів, 12, Андрій Рибарчук, 19, Ігор Кукуняк, 30). Пенальті – 3:2 (Євгеній Яськів 0:0 – Роман Гнат 1:0, Микола Дементів 1:1 – Леонід Львов 2:1, Ігор Кукуняк 2:2 – Тимур Кобелія 3:2)

Фінал

Коледж дизайну та економіки – Педколедж – 5:8 (Олександр Чебуряк, 9, Микола Коваль, 11, 18, 30+1, Андрій Архилюк, 30 – Макс Коломієць, 12, 13, 16, 29, Михайло Берсан, 14, 20, Руслан Циганеску, 17, Андрій Лалак, 19).

***

Супер швидкі голи на благодійному турнірі «Серце до серця 2017» (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.