Фото: Кубкові і дворові баталії на «Електронмаші» (9.06.13)

0

У неділю, 9.06.13, на полі «Електронмаш» у Чернівцях відбулися три поєдинки Ліги дворового футболу (у т.ч. один кубковий).

Звітні змагання відбуваються в рамках Ліги дворового футболу, яку підтримує обласний центр «Спорт для всіх».

У першому матчі «Проспект» поступився команді «Роша Ю» – 2:3 (Михайло Слюсар, 68, Андріан Герман, 70+2 – Микола Бобик, 29, Андрій Морараш, 44, Олександр Господарюк, 55).

Потім присутні вболівальники стали свідками супер драматичної гри 1/8 фіналу Кубку з дворового футболу між «Люфтваффе» (команда фанів «Буковини») та «Проривом» – 6:2 (Олег Грижук, 7, Андрій Ожинов, 35, 52, Богдан Чичкан, 42, 56, Ігор Кукуняк, 65 – Різван Талібов, 35+4, Віктор Лавський, 70+3). Оскільки перший матч «Прорив» виграв з таким же рахунком, доля путівки до чвертьфіналу вирішилась у серії післяматчевих пенальті. Тут фортуна посміхнулась «Прориву» – 5:3.

Слід зазначити, що у «Люфтваффе» було суттєво більше можливостей для взяття воріт, але у завершальній стадії атак хлопці, таке враження, не завжди діяли достатньо зібрано. Крім цього, один гол вони «втратили» через відсутність розмітки на полі «Електронмаш» (у зв’язку з цим під час арбітражу змушені орієнтуватися по стежці, яка проходить паралельно з лінією воріт, але в полі, тож коли Ріхард Савчук підібрав відбитий голкіпером м’яч за названою стежкою, суддівський свисток просвистів раніше, ніж він відправив шкіряну кулю у ворота). Цікаво, що «Прорив» догравав у меншості (на першій доданій хвилині за неспортивну поведінку був вилучений Максим Чунтул). На час вилучення рахунок був прохідним для «Люфтваффе» (6:1). Але буквально на останніх секундах зустрічі Лавський забив рятівний гол, який дозволив «Прориву» вдало випробувати долю у «футбольній лотереї».

У заключному матчі ігрового дня «Рест Лайн», ведучи 2:0, також на останніх секундах випустив з рук перемогу в матчі Чемпіонату дворової ліги проти «Лукьяна Тім» – 2:2 (Василь Матіос, 5, Юрій Мафтейчук, 10 – Денис Богач, 13, 70+3).

Фото: Ольга МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

9.06.13. Дворові і кубкові баталії на “Електронмаші” (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.