Нагороди «Спортивної зими 2017» – у трьох областей і… всіх учасників (відео, фото)

0

«Головне не перемога, а участь» – цей олімпійський принцип якнайкраще підходить і для Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Спортивна зима», який у восьмий раз у комплексі «Сонячна долина» (с. Бояни Новоселицького району) проводить Всеукраїнський центр «Спорт для всіх».

 

У цьогорічному фінальному заходу у «Сонячній долині» були представлені 13 областей України. До складу команди традиційно входять по 2 хлопців і дівчат віком від 9-ти до 15-ти років.

Після уроків гірськолижного спорту від інструкторів з школи «Буковина-Х-тур», учасники «Спортивної зими» позмагались у гірськолижному спорті та у боулінгу…

Найбільше тішили учасники, які у рамках цього проекту вперше стали на лижі і встигли в умовах цейтноту навчитися елементарним азам цього різновиду лижного спорту та подолати гірськолижну дистанцію.

Але те, хто наскільки добре заволодів гірськолижною технікою у ці стислі терміни, складно «поміряти». На відміну від часу спуску по гірськолижній трасі і «взяття воріт».

За підсумками конкурсів з гірськолижного спуску та боулінгу призову трійку утворили Тернопільська, Чернівецька та Донецька області. Ці команди отримали відповідні медалі та дипломи з рук в.о. директора Всеукраїнського центру «Спорт для всіх» Тараса Заруди. Також Тарас Віталійович вручив дипломи всім учасникам заходу.

Серед почесних гостей заходу, нагадаємо, були зіркові спортсмени Іван Гешко, Костянтин Ільїн і Сергій Конюшок та заступник міністра молоді та спорту України Ярослав Войтович.

Організатори та учасники висловили щиру вдячність комплексу «Сонячна долина» і персонально його власнику – депутату Чернівецької обласної ради, заступнику голови обласного відділення НОК України Івану Васильовичу Семенюку.

Для дітей-учасників заходу церемонія нагородження увінчалась дружною дискотекою.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облценетру «Спорт для всіх»

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО:

***

***

***

«Спортивна зима 2017»: лижі, сноутюби і… «міністерсько-богатирський» більярд (фото)

***

«Спортивна зима» у 2016-му отримала «олімпійський присмак» (відео, фото)

***

Фото: «Спортивна зима 2015» стартувала «заїздом» до Книги рекордів України

***

Фото: На Буковині стартувала Всеукраїнська «Спортивна зима 2014» (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.