Турнір пам’яті коментатора Сергія Панасюка виграли «россо-нері» (фото)

0

У другому міні-футбольному Меморіалі Сергія Панасюка, який відбувся 25.11.16 у рідних для нього Чернівцях, взяли участь чотири команди, укомплектовані переважно рідними та друзями знаного футбольного коментатора.

 

Як ми вже повідомляли, одну команду сформував батько Сергія («Панасюк»), окремою командою виступила рідна школа №22, а ще дві виставили друзі Сергія і назвали тематично – відповідно до його футбольних симпатій.

Грали у ФОК «Олімпія» за олімпійською системою. У першому півфіналі «Россо-нері» обіграли команду «Панасюк», а у другому «Скуадра адзура» у непростій боротьбі переграла ЗОШ-22-Освіту. Останні у матчі за 3 місце виграли 3:1 у команди батька Сергія Панасюка. А у фіналі «Россо-нері» таки дотиснули «Скуадру адзуру». Перший тайм вони виграли 3:0. У дебюті другої 20-хвилинки суперники два м’яча відіграли і, здавалося, справа може дійти навіть до серії пенальті або до зміни лідера у матчі. Але на контратаках «Россо-нері» забили ще декілька голів, які зняли питання про переможця другого Меморіалу Панасюка.

Нагороди учасникам та призерам вручили заступник голови обласної федерації футболу Сергій Задорожняк, виконавчий директор федерації – арбітр ФІФА Юрій Мосейчук, директор ФОК «Олімпія» Євген Дзівідзінський, батько Сергія Панасюка та його дружина Оленксандра.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (для перегляду натиснути на фото):

161125-memorial-sportbuk-com-188

***

Фото: У Чернівцях провели турнір пам’яті футбольного коментатора Сергія Панасюка

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.