Волейбол: Чинні чемпіони ветеранської ліги у фіналі 2016 програли (відео, фото)

0

У неділю, 6.03.16, у ФОК «Олімпія» відбулись вирішальні поєдинки ІІ Буковинської ветеранської волейбольної ліги, в якій цього року брали участь 11 команд.

 

Найцікавішим і суперінтригуючим виявився матч за 3 місце, в якому зійшлися «Галичина» Чернівці) 160306-voley-vet-3m-Galychyna-Novoselytsya-sportbuk.com (37)-Kochervey-Igor-та Новоселицький район. Новосельчани двічі вели в рахунку за партіями (1:0 і 2:1), але команда Анатолія Гуйвана двічі відігралась, а потім «добила» суперників у п’ятій, короткій, партії.

Фінал був менш напруженим. Перші дві партії «Буковина сервіс-центр» виграла з немалим відривом. А ось у третій партії все могло перевернутися. Кіцманчани не реалізували сет-бол в кінцівці, а потім і «на більше-менше». Представники «Буковина сервіс-центр» теж не з першого матч-болу змогли довести справу до переможної крапки, але все-таки поставили її!

Нагадаємо, що торік «Буковина сервіс-центр» поступилась кіцманчанам у півфіналі, а потім виграла «малий фінал». Цього року минулорічні бронзові призери, які й так мали потужний склад, підсилились, зокрема, колишнім капітаном «Будівельника» Олегом Шелестом та іншим екс-«будівельником» Сергієм Гриньком (ліберо).

Звертаємо особливу увагу також на найстарших учасників медальних двобоїв – багаторічний заступник голови обласної федерації волейболу Василь Макаренко та майстер спорту, екс-гравець СКА (Вінниця) Іван Нікорюк 1954 р.н.

«Буковина сервіс-центр» дякує за підтримку керівнику однойменного підприємства Миколі Малику, кіцманчани – Георгію Ковальському, а «Галичина» – керівнику регіонального представництва однойменної молочної компанії Анатолію Гуйвану.

Нагадаємо, що ініціатором проведення цих змагань є викладач факультету фізичної культури і здоров’я людини ЧНУ, кандидат наук Іван Васкан, якого традиційно підтримали колеги-волейболісти та обласний центр «Спорт для всіх».

У церемонії нагородження взяли участь перший на Буковині майстер спорту з волейболу Петро Григорович Раца та волейбольний арбітр і організатор Василь Іванович Мартинчук.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

Фото будуть додані.

**

ВІДЕО

Галичина – Новоселиця

***

***

***

***

***

Буковина сервіс-центр – Кіцмань

***

***

***

Нагородження

***

Волейбол: У фіналі ветеранської ліги 2016 – екс-капітан «Будівельника» (фото)

***

Фото: Ветеранська волейбольна ліга 2015 здивувала і на фініші

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.