Чернівчанин виграв в США змагання з ушу і зацікавив голлівудські компанії

0

Дворазовий чемпіон USA Open 2013 з ушу чернівчанин Віктор Мігалчан поповнив свою успішну колекцію перемогою на 23 Chinese Martial Arts Tournament 2015 в Сан-Франциско (США) – одному з найпрестижніших і наймасштабніших турнірів з китайських бойових мистецтв.

150315-ushu-Migalchan-Frantsisko (1)

Чернівецький майстер ушу був запрошений до Каліфорнії не лише в якості учасника цього представницького турніру – він представив свою академію PNMAA в США (pnmaa.com).
Змагання, як повідомив SportBuk.com Віктор, відбулися у розділах «таолу» (технічні змагання, демонстрація стилів), «дуйлянь» (театралізований бій), «туйшоу» (штовхають руки).
Буковинець виступив у в 4-х видах програмах, в яких заробив 3 золоті і 1 срібну медалі. За підсумками змагань Віктор Мигалчан посів 1 місце в загальному заліку.
Звітний турнір висвітлювали мас-медіа Каліфорнії – такі як Kungfu magazine, Taichi magazine, Black Belt Magazine та інші.
На турнірі виступали також учні Віктора Мігалчана, які навчаються під його керівництвом в академії ПНМАА. Молодим атлетам вдалося здобути 2 золоті та 1 срібну нагороди.
Під час цієї поїздки до США Віктор також провів переговори з декількома голівудськими компаніями, і йому вдалося зацікавити їх їхати в Україну для зйомок кіно!

Окремо варто зазначити, що керівництво КНР замовило документальний фільм про чернівецького чемпіона, який будуть знімати в столиці Буковини.

Leave A Reply

Your email address will not be published.