Фото: У Чернівцях 1 січня Дід Мороз долучився до оздоровчого пробігу

0

Уперше у Чернівцях 1 січня 2015 р. провели оздоровчий пробіг в рамках «MOVE Week», в якому взяв участь і Дід Мороз. Усіх учасників власник «Льодового майданчика» Павло Польовий запросив на чай з піцею та безкоштовне катання на ковзанах.

150101-probig-2-DidMoroz-VasyljkovSergiy-sportbuk.com

Ініціатором проведення першосічневого пробігу виступив футбольний арбітр і гравець-аматор Олег Рой, якого підтримали обласний центр «Спорт для всіх», обласне відділення НОК України та Павло Польовий («Льодовий майданчик»).

Компанію прихильникам оздоровчого бігу склав не лише найспортивніший, мабуть, в регіоні Дід Мороз (учасник АТО Сергій Васильков), а й найтитулованіший буковинський спортсмен – чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м Іван Гешко, який очолює обласне відділення НОК України, директор обласного центру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу, власник «Льодового майданчика» Павло Польовий, екс-футболіст «Буковини» Віталій Ісаєв, відповідальний секретар обласного відділення НОК України Ярослав Галан та інші. Долучилися до оздоровчої акції і двоє киян, живуть в готелі «Буковина» і, дізнавшись випадково про першосічневий пробіг, вирішили теж розпочати рік «спортивно».

Учасники долали символічно 2015 метрів або 2-3 чи більше разів по стільки (залежно від підготовки і бажання).

Після пробігу Павло Польовий запросив учасників на чай з піцею та безкоштовне катання на ковзанах на «Льодовому майданчику».

На оздоровчому флешмобі працювала знімальна група 5 каналу, тож «ловіть» відповідний сюжет в новинах;) (постараємось потім додати його і сюди).

Наступна колективна пробіжка – у суботу, 3.01.15. Збір о 9:50 знову біля «Льодового майданчика» (раніше збирались біля кафе «Літо», але в зимовий період воно не працює). Учасники суботнього колективної пробіжки теж матимуть можливість годину кататися безкоштовно на «Льодовому майданчику» Павла Польового.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***
Гешко і «Льодовий майданчик» запрошують 1 січня на пробіжку і «шарове» катання

***
Фото: У Чернівцях провели рік Змії нічним пробігом на 2014 і 3 по 2014 метрів

***
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО (5 канал)

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.