Фото: У Чернівцях провели рік Змії нічним пробігом на 2014 і 3 по 2014 метрів

0

Остання у 2013 році «публічна» оздоровча пробіжка в Чернівцях відбулась за декілька годин до Нового року – в парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка.

Новорічний «оздоровчий флешмоб» був організований останньої миті і фактично замінив футбольний захід,

Враховуючи відомі події в країні, передноворічний "оздоровчий флешмоб" присвятили Євромайдану.
Враховуючи відомі події в країні, передноворічний “оздоровчий флешмоб” присвятили Євромайдану.

який мав відбутися у Кіцмані, але з певних причин відкладений на рік. Тому й учасників на спільній оздоровчій пробіжці було небагато (надто мало часу було на те, щоби зреагувати на відповідну публічну пропозицію).

Стадіон вже був закритий, тому бігли в парку. Наймолодші долали символічних 2014 метрів (за роком, який наступає), а старші – три по 2014 м (бо ж Бог любить Трійцю).

На імпровізованій парковій біговій доріжці зустріли і ректора Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Степана Мельничука. Вони з дружиною хоч і не прийшли спеціально на оздоровчу акцію, але ситуативно, так вийшло, підтримали її.

Приємно, що вкотре учасником пропагандистського заходу облцентру «Спорт для всіх» став колишній футболіст чернівецької «Буковини» Олександр Білоус. Він і вручив наймолодшим учасницям символічного пробігу симпатичні презенти від обласного відділення НОК України.

Долучився до пробігу і відомий надмарафонець, майстер спорту міжнародного класу з бігу на 100 км Станіслав Лазюта. А вже на етапі загально-розвиваючих вправ до групи прихильників здорового способу життя приєдналися екс-гравець баскетбольного клубу «Агора» Ігор Бежан та підприємці Анатолій і Олеся Гріщуки, які також не вперше підтримують пропагандистські заходи.

Отож, рік Змії ми провели «на бігу». Сподіваємось, в рік Коня активність буковинців в плані оздоровчих занять зросте, чого й бажаємо землякам, адже це синонім традиційним побажанням здоров’я! До зустрічі на бігових доріжках, ігрових майданчиках і в спортзалах!

Щастя і всіх гараздів у 2014 році! З Новим роком!

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,

директор обласного центру ФЗН «Спорт для всіх»

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Фото: «Буковинська миля 2013» триває («Оздоровчий флешмоб» MOVE Week)

***

Фото: До групи оздоровчого бігу приєдналась шоу-група «Вікторія»

***

Фото: Групу оздоровчого бігу підтримав футболіст «Буковини»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.