Фото: На старті ветеранської волей-ліги такі «заруби», що молоді можуть заздрити

0

Неймовірної напруги та інтриги боротьбу побачили вболівальники першого ігрового дня І Буковинської ветеранської волейбольної ліги, яка стартувала 20.01.15.

150120-voley-veterany-liga-2-Bukoservis-Graviton-sportbuk.com

Супер двобоєм якраз увінчався стартовий день. Причому цей матч ніби не віщував такої інтриги – за складом команда «Буковина-сервіс-центр», здавалося, виглядала суттєво потужнішою за «Гравітон» (чого вартує лише ветеран Володимир Комаров, який грає у вищій професійній лізі України за «Колос-Роднічок»). Але, з одного боку, фаворити грали другий матч за вечір (на їхнє же прохання). А з іншого – «Гравітон» славиться своїми вольовими якостями (років 5 тому «гравітонівці» навіть виграли місцеві змагання серед ветеранів старше 35 років, тобто якраз практично цей же склад). У підсумку переможець визначився лише на тай-брейку.

Першу партію впевнено виграли представники КП «Буковина-сервіс-центр». Проте Комаров і Ко, можливо, «спіймали розслабуху», бо другу партію вони теж з немалою різницею в рахунку програли. А потім «на більше-менше» поступились і в третій партії. Тож довелося чимало похвилюватися, аби довести справу до вирішальної короткої партії. І тут теж не обійшлось без сюрпризів. Ведучи в рахунку з різницею в 3 м’ячі (що при грі до 15-ти, погодьтеся, суттєва перевага), у т.ч. 12:9, команда «Буковина-сервіс-центр» догралась до 13:13. І лише досвід. Удача і мікропомилки суперників дозволили вирвати таку непросту перемогу 15:13 і 3:2 у матчі.

Нагадаємо, що ці змагання ініційовані викладачем факультету фізичної культури і здоров’я населення ЧНУ Іваном Васканом, якого підтримали колеги-волейболісти та обласний центр «Спорт для всіх».

20.01.15 (вівторок), кооперативний коледж

18:00. В Буковина-сервіс-центр – Бризк – 3:0

19:00. С Дрім-Тім – Галичина – 0:3 ФОТО

20:00. В Буковина-сервіс-центр – Гравітон – 3:2 ФОТО

Змінений календар ігор можна подивитися тут:

22.01.15 (четвер), кооперативний коледж

18:00. С Реал – Дрім-Тім

19:00. В Бризк – Нива

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Змінилися учасники і розклад ігор ветеранської волей-ліги, яка стартує 20.01.15

***

Фото: Визначилась топ-четвірка жіночої волейбольної ліги 2014/15

***

Відео: Буковинська чоловіча волейбольна ліга 2014 (фінал, нагородження)

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.