Фото: Відкрито штучний майданчик і відремонтований спортзал «Локомотив»

0

У четвер, 25.12.14, офіційно відкрили міні-футбольний майданчик з штучним покриттям та капітально відремонтований спортзал «Локомотив» (вул. Білоруська, 25 а).

141225-Lokomotyv-mayd-sportbuk.com (19)

«Головним» гостем і приймальником робіт був головний інженер Львівської залізниці Володимир Васильович Чернега. Він зазначив, що для Львівської залізниці важливо дбати і про створення умов для активного відпочинку працівників, які відтепер можуть оздоровлюватися засобами фізичної культури на новому сучасному міні-футбольному майданчику з штучним покриттям та у відремонтованому спортзалі.

У рамках офіціозу відкриття відбувся товариський матч між місцевими залізничниками та командою Чернівецького ліцею залізничного транспорту. Досвід взяв гору над юністю.

Ігровий зал «Локомотив» розрахований на аматорський волейбол та баскетбол (щоправда, майданчик укорочений – 20 м). Крім цього, відповідно до попередніх домовленостей між керівником спортклубу «Локомотив» Іваном Ілікою та директором облцентру «Спорт для всіх» Георгієм Мазурашу, в оновленому спортзалі незабаром можна буде грати і в новий різновид футзалу – мікрофутзал (на маленькі ворота). Звісно, планують активніше співпрацювати «Локомотив» і «Спорт для всіх» і в напрямку фізкультурно-оздоровчої роботи за місцем проживання населення та організації спортивно-масових заходів.

Довідки з питань запису на оздоровчі заняття –
за тел.: (066) 487-60-77 (Іван Григорович).

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (майданчик з штучною травою)

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (спортзал)


***

Нагадаємо, що інші 5 міні-футбольних майданчиків з штучним покриттям розміром 40х20 м розташовані біля стадіону «Буковина», на території ФОК «Олімпія», на території ТОВ «Машзавод» (лише для працівників підприємства), біля готельно-ресторанного комплексу «Маленький Париж» і на території гімназії №4 по вул. Щепкіна, 2 (на розі з вул. 28 Червня).

***

Бажаючих зіграти у Кубку області з міні-футболу запрошують 29.12.14 у федерацію

***

Запрацював міні-футбольний майданчик з штучною травою СК «Локомотив»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.