Фото: Москаль приїхав з Луганщини і «загнав у фарбу» мера Чернівців

0

Губернатор Луганської області Геннадій Москаль приїхав на декілька днів до рідної Буковини, де, зокрема, взяв участь в одній спортивній урочистості.

141212-avtoklub-Bukovyna-nagorodg-sportbuk.com (4)-Moskal

Як президент автомобільного клубу «Буковина», Геннадій Геннадійович у ресторані «Allure Inn» 12.12.14 вручив нагороди найбільш успішним автогонщикам, функціонерам, ветеранам і партнерам (у т.ч. мас-медіа), які допомагають буковинським автомобілістам залишатися на провідних позиціях в Україні – як мінімум, в організаційному плані (як відомо, буковинські гравійні траси вважаються кращими не лише в Україні, тож не дивно, що Чернівецькій області тепер довіряють і проведення змагань міжнародного ґатунку).

Першим подяку від автоклубу отримав міський голова Олексій Каспрук, який, як зауважив ведучий церемонії і «мотор» автожиття Буковини Іван Мельничук, і «до мерства» підтримував автоклуб. Трофей був гарним, але єдиний з великою фотографією отримувача, через що Олексій Павлович трохи зніяковів.

Презенти цього дня отримував і президент автоклубу, який напередодні відзначив свій 64-й день народження. Приміром, начальник управління молоді та спорту Чернівецької ОДА Богдан Вітовський презентував імениннику ексклюзивний вітальний диплом з металом, оформлений в «автомобільному стилі», а керівник ОДТРК «Буковина» Любов Годнюк і ведуча «Спорт-драйву» Олеся Жук подарували Геннадію Геннадійовичу символічний Герб України (в губернаторський кабінет на Луганщині), а також відпочинковий набір – із побажанням, щоби це був останній день народження в умовах війни і щоби незабаром була можливість у мирній і процвітаючій Україні скористатися разом з родиною цим подарунком.

Оригінальний подарунок імениннику та всім присутнім зробив сам автоклуб, на запрошення якого церемонію прикрасили собою та гарними співами дівчата з вижницького ансамблю «Смерічка».

Церемонії нагородження передувала прес-конференція за участю Геннадія Москаля та Олексія Каспрука. Як не намагався губернатор Луганщини обмежити тему спілкування автоспортом, все одно довелося поговорити і про проблеми на сході України… Інформація та фото з прес-конференції – на fakty.cv.ua.

Фото: Георгій МАЗУРАШУ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


***

Фото: Ралі «Буковина» і етап Кубку Карпат 2014 виграв екіпаж Салюк-Червоненко

***

Автоклуб «Буковина»

***

Фото: Нардепи «патронують» автоклуб «Буковина», який очолює Москаль

***

Авторалі: У змаганнях «Буковинські Карпати 2011» візьмуть участь представники шести країн

***

Фото: Нардеп Геннадій Москаль очолив автоклуб «Буковина»

***

Нардеп Геннадій Москаль став президентом автоклубу «Буковина»

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.