Вільна боротьба: Чернівчани привезли нагороди від мера Тернополя (фото)

0

Сім нагород здобули чернівецькі борці на ІІ Всеукраїнському юнацькому турнірі «Кубок голови м. Тернополя 2014».

141109-Ternopil-VynnykSolomia

148 учасників, які представляли команди з Тернополя, Збаража, Чорткова, Борщова, Теребовлі, Кам’янець-Подільського, Калуша, Івано-Франківська та Чернівців, з 7 по 9 листопада 2014 року у Тернополі виборювали нагороди ІІ Всеукраїнського турніру з вільної боротьби серед юнаків та дівчат «Кубок голови м. Тернополя – 2014».

Вдало виступили на цих змаганнях вихованці Чернівецької обласної спортивної школи. Серед дівчат відзначилися вихованки тренера-викладача Сергія Одинака сестри-близнюки Марія та Соломія Винники. Юні спортсменки впевнено перемогли всіх своїх суперниць та, зустрівшись у фіналі, поділили між собою перше та друге місце у категорії до 44 кг.

Серед молодших юнаків 2003-2004 р.н. найкращим у ваговій категорії до 23 кг став Дмитро Клепак, який провів 6 переможних сутичок з перевагою у 10 і більше балів, при цьому не програвши жодного балу за всі змагання. Його товариш по команді Максим Скрипник у цій же категорії посів ІІІ місце, провівши 6 сутичок, в яких 4 рази виходив переможцем. Тренуються хлопці під керівництвом тренера-викладача Сергій Одинака.

Серед юнаків 2000-2001 р.н. ще один вихованець Сергія Одинака Валентин Клепак здобув бронзову нагороду у ваговій категорії до 32 кг. Валентин провів найбільшу кількість поєдинків – 8, з яких виборов сім перемог і тільки в одній отримав поразку.

Також бронзові нагороди вибороли учні школи Михайло Мороз у ваговій категорії до 26 кг (тренер-викладач Віталій Литвинчук) та Едуард Брольо у ваговій категорії до 42 кг (тренер-викладач Михайло Бушуляк). Спортсмени провели по 5 сутичок, в яких отримали по 3 перемоги.

За матеріалами oblosvita.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (у т.ч. ВІктора Скрипника)

***

Вільна боротьба: Буковинці командою – на призовому п’єдесталі ЧУ-2014!

***

Вільна боротьба: Буковина з медаллю завдяки… в.о. голови РДА

***

Фото: Студентський Чемпіонат України з вільної, жіночої та греко-римської боротьби у Чернівцях

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.