Фото: У Кубку Чернівців з бейсболу 2014 разом з хлопцями грали й дівчата

4

Чернівецьких красунь на місцевих змаганнях з бейсболу тепер можна побачити не лише серед глядачів, а й в якості повноправних гравців команд-учасниць.

Як зазначив голова обласної федерації бейсболу і софтболу Ростислав Грінчук, те, що дівчата грають в бейсбол разом з хлопцями, для Чернівців вже не є дивиною.

Не став винятком і Кубок Чернівців з бейсболу 2014 р., який відбувся 11-12 жовтня в селі Новий Киселів Кіцманського району і був присвячений Дню міста Чернівці.

Турнір щорічний та традиційний. Цього року був проведений пізніше у зв’язку з участю основної команди краю “Соколи” в розіграші Кубку України, де “соколи” змогли пробитись до 1/2 фіналу.

В турнірі змогли взяти участь по різним причинам далеко не рекордна кількість команд, але були і гості з міста Хмельницького.

Результати групового турніру: “Юніори”-“Поділля Девилс” – 16:11, гра була досить напруженою, основний час завершився з рівним рахунком 9-9, було призначено аж два додаткових екстраіннінга. Гра “Спартак” – “Юніори” – 5:3 (Ігор Николайчук відбив одноочковий хом-ран).

На цьому боротьба першого дня завершилась. Недільні ігри були вже не дуже цікавими, про що говорять рахунки: “Поділля Девілс” – “Спартак” – 2:19 і фінальна гра “Юніори” – “Спартак” – 0:17.

Таким чином, володарем Кубку Чернівців стала команда “Спартак” (Чернівці), друге місце у команди “Юніори” (Чернівецька область) і третє місце посіли “Поділля Девілс”.

Учасники змагань також були нагороджені не традиційно медалями та кубками, переможець отримав перехідний кубок, іншим учасникам дістались солодкі призи у вигляді великих тортів.

Фотогалерея буде доповнена.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Бейсбол: Чернівецькі «Соколи» поборолись за місце у фіналі Кубку України 2014

***

4 Comments
  1. Олександр says

    Чому немаэ відео?

    1. В Спорт-таймі тобто? Видно, не помістилось все, що назнімав, і залишив щось на наступний випуск;) Волейбол теж залишився на наступний.

  2. Олександр says

    просто дуже сильно хочу побачити відео)

    1. Пропоную дочекатися Спорт-тайму наступного:) І ще може десь на ТВА в новинах бути сюжет;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.