В Іванківцях народився «олімпійський» конкурс Міс вчителька фізкультури Буковини (фото)

0

Найгарніші вчительки фізичного виховання Буковини відтепер матимуть свій конкурс краси, який ініціював зірковий бігун і віднедавна голова обласного відділення НОК України Іван Гешко.

У п’ятницю, 10.10.14, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м, кращий спортсмен України 2006 р. і учасник трьох Олімпійських ігор Іван Гешко в рамках спільного проекту обласного відділення НОК України та обласного центру «Спорт для всіх» провів декілька «Олімпійських уроків» у школах с. Іванківці та с. Хлівище Кіцманського району.

В Іванківцях Іван Тарасович також відвідав сільську раду. Сільський голова Олексій Добровольський подякував видатному спортсмену за пропагандистський візит і попросив приїжджати частіше, у т.ч. з друзями-спортсменами, адже «Олімпійський урок» та інші подібні акції в школах відіграють неабияку позитивну роль у виховному процесі.

У місцевій школі Іван Гешко, крім «стандартної» участі в «Олімпійських уроках», передав навчальному закладу інвентар від випускника і мецената спорту Валерія Миколайовича Чинуша, а також нагородив кращих спортсменів окремих класів за підсумками «Олімпійського дня». І, звісно, нароздавав автографів та на фотографувався на пам’ять. Як і в Хлівищах, куди на «Олімпійський урок» Івана Тарасовича запросила його однокласниця.

В Іванківській школі «головний олімпієць» краю придумав новий конкурс – Міс вчителька фізкультури Буковини, який обласне відділення НОК України проведе разом з обласним центром «Спорт для всіх» (SportBuk.com) та іншими партнерами.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
Директор обласного центру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Іванківці

***

Хлівище

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.