Готель «Черемош» пропонує спортсменам знижки на проживання до 50%!

0

Програму «спортивної лояльності» SportBuk.com підтримав і найбільший в Чернівцях готельний комплекс «Черемош», який встановив ексклюзивні знижки для висококласних спортсменів.

Підтримавши відповідну ініціативу порталу SportBuk.com та обласного центру «Спорт для всіх», готельний комплекс «Черемош», який є одним з cheremosh-hotel-logoнайбільших у Західній Україні, встановив наступні знижки для висококласних спортсменів:

Заслужений майстер спорту – 50%!

Майстер спорту міжнародного класу – 30%!

Заслужений тренер України – 30%!

Майстер спорту – 20%!

Скористатися особистою знижкою спортсмени можуть за посвідченнями!

Як відомо, готель «Черемош» (вул. Комарова, 13-а) традиційно приймає великі спортивні делегації, пропонуючи приємні колективні знижки. Свого часу, в цьому готелі на постійній основі жили, зокрема, футболісти і деякі тренери футбольної «Буковини», гравці БК «Стріба» (Чернівці), який виступав у вищій лізі України.

В комплекс входять ресторани і кафе, де можна замовити комплексне харчування за доступними цінами.

Туристичний комплекс «Черемош» – один із найбільших готелів західного регіону України. Зручним є розташування готелю в новому мікрорайоні поруч з чудовим парком та озерами, неподалік від центру міста. Готель є привабливим як для бізнесменів, так і для туристів. Комплекс розрахований на 560 місць, має 11 поверхів. Комфортабельні номери готові прийняти гостей звідусіль. Кожний з 324 номерів обладнаний відповідно до сучасних вимог.

Апартамент – чотирьохкімнатний номер, розташований на 5 поверсі готелю, до якого входить: вітальня, робочий кабінет, спальня, ванна кімната (джакузі, душ), 2 туалетні кімнати. Всі вікна виходять у паркову зону з приємним краєвидом. Люкси – двокімнатні номери, до складу яких входить: вітальня, спальня, ванна кімната. Номери відповідають європейським стандартам. Тут створені зручні умови для праці та спокійного відпочинку. 38 одномісних номерів категорії “напівлюкс” з ліжком на дві особи, ванною кімнатою. Повністю оновлені. Обладнані новими м’якими меблями європейського стандарту. 40 одномісних номерів категорії “стандарт” – з ванною кімнатою, балконом. Обладнані повним комплектом готельних меблів, односпальними ліжками. 156 двомісних номерів категорії “стандарт” – з ванною кімнатою, з видом на парк та новий мікрорайон міста. Обладнані повним комплектом готельних меблів, односпальними ліжками. 80 номерів категорії “економклас” – двомісні з ванною кімнатою.

Детальніша інформація про готель: cheremosh.com.ua, hotel-cheremosh.com.ua

Контактний телефон: (050) 434-88-08 (Дмитро Георгійович)

Нагадаємо, що програма спортивної лояльності SportBuk.com відкрита для всіх підприємств, фірм, закладів, організацій і підприємців, які не байдужі до спорту і мають бажання та можливість приємно здивувати буковинський спортивний бомонд своїми спеціальними пропозиціями. Взамін – безкоштовна реклама на найбільш відвідуваному в регіоні спортивному порталі та позитивні емоції від спілкування з відомими спортсменами і тренерами;)

З приводу приєднання до акції звертатися: <sportbuk@gmail.com>, (050) 841-61-33.

Інші пропозиції за програмою спортивної SportBuk.com можна подивитися тут:

Знижки до 50%, спеціальні пропозиції (програма «спортивної лояльності»)

***

Польовий підтверджує: ФК «Буковина» реально стає «народною командою»

***

Салон краси «ShowTime» (біля драмтеатру) встановив «спортивні знижки» до 20%!

***

Фітнес-студія «Ритм» пропонує «спортивні знижки» до 50%!

***

Кемпінг «ЯССЬКІ ВОРОТА» встановив «спортивні знижки» до 50%!

***

Спортсменам і тренерам – супер знижки на боулінг!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.