Польовий підтверджує: ФК «Буковина» реально стає «народною командою»

0

Нову форму реальної підтримки футбольної «Буковини» започатковано у Чернівцях з ініціативи власника «Льодового майданчика» Павла Польового.

 

Зважаючи на ті проблеми, з якими стикнулась на початку сезону-2013/14 футбольна «Буковина», в історії

Павло Польовий закликає вболівальників не словом, а присутністю на матчах підтримувати улюблену команду
Павло Польовий закликає вболівальників не словом, а присутністю на матчах підтримувати улюблену команду

чернівецького клубу знову настали дуже непрості часи. Нагадаємо, що після раптового припинення фінансування «Буковини» вже колишніми інвесторами (які, як і попередні, заявляли, що «прийшли надовго» і мають амбітні, серйозні плани), Чернівці були дуже близькі до зникнення з карти професійного футболу України. Команду, будемо відверті, вдалося зберегти завдяки безпосередньому втручанню губернатора Михайла Папієва, на чий заклик пару десятків бізнесменів зголосилися спільними зусиллями забезпечити той мінімум, який дозволив чернівчанам продовжити виступи у І лізі.

Але під час зимового міжсезоння знову з’явилися чутки про те, що «Буковина» може «зникнути», оскільки, мовляв, губернатор вже не буде патронувати команду так, як він робив протягом першої частини сезону. Якщо вірити поінформованим джерелам, ці чутки все-таки є перебільшеними. І губернатор ніби не збирається зовсім відсторонитися від проблем «Буковини», і бізнесмени-любителі футболу готові надавати посильну допомогу «головній команді краю».

Проте, слід визнати, що тієї підтримки, яку чернівецька команда отримувала в першій частині сезону, таки недостатньо (чому свідченням і наявні заборгованості, в т.ч. по сплаті стартового внеску, який є немалим). Тому абсолютно актуальними залишаються і пропозиції та ідеї щодо фінансування команди за принципом «народної команди».

Зазначимо, що «Буковина» таки могла би стати вже найближчим часом «народною командою», тобто реально «самоокупною» завдяки підтримці з боку вболівальників, якщо останні активно ходили би на домашні матчі, а не лише критикували «всіх і вся» за те, що улюблену команду не підтримують. Тобто якби на домашніх матчах було б по 8-10 тис. вболівальників (множимо це на вартість квитків – 20 грн., і отримуємо по 160-200 тис. грн. за один матч). У цьому напрямку, до слова, ведеться реальна робота і теперішнім «мозковим центром» клубу.

В контексті перспектив збільшення «народної складової» фінансування «Буковини» з цікавою ініціативою виступив власник «Льодового майданчика» Павло Польовий, який запропонував SportBuk.com започаткувати і програму «футбольної лояльності» (паралельно з проектом «спортивної лояльності»). І «на почин» сам заявив, що у другій частині сезону вболівальники, які відвідуватимуть домашні матчі «Буковини», зможуть за збереженими квитками отримати знижку 50% від «Льодового майданчика» на катання на ковзанах.

Екс-капітан ХК «Чернівецькі пінгвіни» закликає приєднатися до цієї програми «футбольної лояльності» SportBuk.com і інші заклади, які люблять футбол і готові не лише словом підтримати «головну команду краю».

«Вже зараз я прикидаю, хто серед перших можуть підтримати цю ініціативу. Впевнений, таких закладів буде не мало. І це буде для команди користь, а для когось – реклама на SportBuk.com та в інших дружніх ЗМІ, а також задоволення від участі у гарній справі. Думаю, в тих закладах мають висіти плакати зі списком учасників програми підтримки ФК «Буковина». Ще можна буде виготовити значки з надписом: Я сердечко ФК «Буковина». Є і деякі інші ідеї, які варто буде обговорити. Вірю, що спільними зусиллями ми таки зможемо допомогти «Буковині» стати справжньому «народною командою». І це, також впевнений, позитивно позначиться і на бойовому дусі гравців», – зазначив Павло Польовий.

З питань приєднання до програми підтримки ФК «Буковина» звертатися на e-mail: <sportbuk@gmail.com>.

Список партнерів програми та запропоновані ними знижки або інші стимули для відвідувачів домашніх матчів «Буковини» будуть розміщені в ЗМІ, вивішені в касах, на стадіоні тощо.

У першому весняному домашньому матчі «Буковина» 12.04.14 прийматиме «Сталь» (Алчевськ).

***

Знижки до 50%, спеціальні пропозиції (програма «спортивної лояльності»)

***

Фото: «Буковина» виграє і наближається впритул до лідерів І ліги!

***

Фото: Мега-прапор, Панасюк і Ко не допомогли «Буковині» здолати «Ниву» (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.