Чернівчанин, якому виграти USA Open допоміг… Брюс Лі, давав інтерв’ю китайською

1

Дворазовий чемпіон USA Open 2013 з ушу чернівчанин Віктор Мігалчан розказав, як його успіхи пов’язані з легендарним Брюсом Лі, та роздавав інтерв’ю… китайською мовою.

 

Віктор Мігалчан
Віктор Мігалчан

Нагадаємо, що на USA Open Martial Arts Tournament 2013 в Нью-Йорку буковинський чемпіон України переміг у розділах «Tai Ji quan» та «коротка зброя стилю Tai Ji».

Віктор Мігалчан розповів SportBuk.com, як його успіх в США «пов’язаний» з легендарними Чаком Норрісом та Брюсом Лі: «Перспектива виступити саме на цих змаганнях мне зацікавила тому, що саме Нью-Йорку має певні таємниці і легенди. Саме тут, колись давно, змагався Чак Норріс, демонстрував свої вміння Брюс Лі. Це легенди. Тому після того, як я відвідав могилу Бруса Лі, не бачив іншої альтернативи, як перемога на USA Open в Нью-Йорку. До слова, перед змаганнями я провів свій другий семінар з ушу в Чикаго. Перший відбувся влітку (кінець червня – початок липня)».

В інтернеті також натрапили на відео, де чернівецький майстер ушу дає інтерв’ю китайському телеканалу… китайською мовою. Віктор пояснив, що захоплюється не лише китайськими бойовими мистецтвами, а й мовою. На прохання SportBuk.com, герой USA Open 2013 переклав, що саме він сказав в тому інтерв’ю китайською (в тій частині, яка потрапила в новини): «Я тренер з ушу, приїхав в США взяти участь в змаганнях. Тренуюсь в себе вдома, працюю в стилях «Tai Ji Quan», «Nan Quan», а також «San da». Є чемпіоном України в стилі «Tai Ji Quan». Також вивчаю китайську культуру, історію, філософію і т.д. В ушу є все, тож кожна людина може себе знайти і займатися саморозвитком».

Відео можна подивитися тут:

***

Ушу: Подвійна перемога чернівчанина на USA Open в Нью-Йорку

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.