Фото: «Постріли в яблучко» до Дня спортивного журналіста 2013 р.

0

Удруге до Міжнародного дня спортивного журналіста у Чернівцях 2.07.13 провели змагання з дартсу.

 

Співорганізаторами заходу стали обласний центр ФЗН «Спорт для всіх», обласне відділення НОК України,

На рубежі – Максим Малков
На рубежі – Максим Малков

портал SportBuk.com та СК «Гешко» (Валерій Чинуш).

На відміну від минулорічного аналогічного турніру, цього разу учасники, серед яких були не лише спортивні журналісти, змагалися не в класичному дартсі (де, на такому любительському рівні, велику роль грає і удача), а в метанні дротиків у звичайну мішень. За підсумками 6 турів найвлучнішими виявилися Максим Малков («Буковинська правда»), який торік виборов друге місце, Георгій Мазурашу (облцентр «Спорт для всіх», SportBuk.com) та спортивний активіст і фоторепортер Ярослав Галан, який минулого року був переможцем. Лише трішки до призової трійки не дотягнули Ігор Константинюк («Версії») та Олександр Хмель (телеканал «Чернівці»). Останній, до речі, першим влучив в «яблучко» (тобто в десятку).

Відбувся і традиційний «експрес-турнір», в якому найбільше очок вибила Галина Єреміца (chernivtsi.tv). Другий результат «розділили» Георгій Мазурашу і Альберт Комарі (SportBuk.com).

Після змагань учасників традиційно запросили на дружню вечерю в бар «Наше пиво», який, нагадаємо, є чи не найпопулярнішим у Чернівцях місцем колективного перегляду спортивних трансляцій.

До відома: День спортивного журналіста відзначається 2 липня тому, що в цей день у 1924 р. в Парижі була утворена Міжнародна асоціація спортивної преси (AIPS), яка сьогодні об’єднує майже півтори сотні національних союзів. Міжнародний день спортивного журналіста відзначається з 1995 р. з ініціативи AIPS. У цей день, як правило, національні асоціації спортивних журналістів проводять урочисті засідання. А у багатьох країнах також відзначають кращих представників ЗМІ, які працюють в сфері спорту.

Фото: Георгій МАЗУРАШУ, Олександр ХМЕЛЬ

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

2.07.13. Дартс до Дня спортивного журналіста (SportBuk.com)

***

Фото: День спортивного журналіста у Чернівцях відзначили «метанням пера»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.