Бажаючих займатися оздоровчим бігом чекаємо в суботу біля стадіону «Буковина» (або в парку біля кафе «Літо»)

4

Любителів оздоровчого бігу чекаємо в суботу о 9:50 біля стадіону «Буковина».

Кому зручніше, – пропонуємо також колективні суботні пробіжки в парку «Жовтневий». Там пропонують збиратися на 8:30. Уточнити можна у координатора Сергія Мединського. Інформація – тут:

***

Обласний центр «Спорт для всіх», кафе «Літо» та СК «Гешко» пропонують гуртуватися чернівчанам, які мають бажання Big-zdorovya-kafe-lito-copyзайматися оздоровчим бігом і не проти робити це в гарній компанії.

З ініціативою щодо створення такої «групи здоров’я» виступила Руслана Мигалюк (донька Заслуженого журналіста України і співвласника кафе «Літо» В’ячеслава Мигалюка). В їхній багатодітній родині практично всі практикують оздоровчий біг, а деякі вже встигли випробувати себе навіть у марафонському бігу. Під час однієї з поїздок за кордон Руслана стикнулась з такою формою самоорганізації оздоровчих занять бігом, коли однодумці збиралися раз на тиждень і разом пробігали 2 милі (а деякі – й більше). Кожен, можна сказати, змагається сам з собою. Тобто навіть якщо долає дистанцію символічно «трусцою», все одно фіксує час і намагається наступного разу трішечки покращити свій результат. Плюс багато хто робить регулярні пробіжки і між цими «змаганнями», аби покращувати свою фізичну форму.

Ми у Чернівцях теж можемо орієнтуватися на милі, оскільки, стартуючи і фінішуючи біля кафе «Літо», легко можемо поділити дистанцію на милі.

Різні опитування і дослідження свідчать про те, що насправді у нас набагато більше людей, які розуміють корисність оздоровчого бігу і готові ним займатися (тим більше, що це одне з найпростіших і найдешевших занять), але найчастіше для того, щоби вийти на пробіжку, бракує якраз компанії.

Сподіваємось, завдяки ініціативі Руслани Мигалюк, яку підхопили облцентр «Спорт для всіх», кафе «Літо» та СК «Гешко», все більше чернівчан знайдуть цю гарну компанію, яка стимулюватиме до оздоровчого бігу, а отже і допомагатиме оздоровитися або просто тримати себе у хорошій фізичній формі!

На цих «групах здоров’я» однозначно будуть і цікаві особистості з числа публічних людей, або, як кажуть, «людей з екрану». Цю ініціативу вже зараз готові підтримати, приміром, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м Іван Гешко, чемпіон світу з бігу на 100 км Сергій Яненко, симпатичні дівчата з шоу-групи «Вікторія» та інші. А перший в Україні майстер спорту на дистанціях від 1500 м до марафону Ігор Сурла готовий надавати всім бажаючим і фахові поради. І наголошує, що оздоровчий біг, якщо ним правильно займатися, може не лише підтримувати форму, а й виліковувати різноманітні хвороби, допомагати скидати зайві кілограми тощо. І наголошує, що готовий навіть індивідуально займатися з бажаючими. І навіть по декілька разів на день (якщо в один час не вдасться об’єднати охочих). А з часом і ці суботні колективні пробіжки-«змагання» будуть відбуватися частіше і в різний час (зранку і ввечері).

Отож, чекаємо на вас у суботу о 9:00 біля кафе «Літо»!

Вікових обмежень немає.

Бути необхідно, зрозуміло, у спортивній формі. Гарний настрій та приємне чаювання в кафе «Літо» після пробіжки гарантуємо;) Плюс можливість безкоштовно пограти у настільний теніс, а дітям – пострибати на батуті і не лише.

 

Довідки:

Ігор Сурла (099 048-36-44)

Руслана Мигалюк (050 602-70-12)

«Спорт для всіх» (050 841-61-33)

***

Фото: Оздоровча пробіжка 1.08.15 «з футбольним підтекстом»

***

Перша спільна пробіжка в рамках проекту відбулась 15.06.13:

Фото: Групу оздоровчого бігу підтримав футболіст «Буковини»

***

27.07.13. Фото: Групу оздоровчого бігу взяла «на приціл» програма «Спорт-тайм»

***

22.06.13. Фото: До групи оздоровчого бігу приєдналась шоу-група «Вікторія»

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (6.07.13)

6.07.13. Група здоров’я, кафе “Літо” (SportBuk.com)

***

Моделі і Ко запрошують в суботу (8.11.14) в парк на оздоровчий флешмоб

(є фото з пробіжки)
***

Фото: На оздоровчому флешмобі – театрали, «бігаючі банкіри», боксери і Ко

***

Відео: Секрети здоров’я


***

Leave A Reply

Your email address will not be published.