Фото: Групу оздоровчого бігу взяла «на приціл» програма «Спорт-тайм»

1

Оздоровча група в рамках проекту «Спорт для всіх – здоров’я кожного» у суботу, 27.07.13, потрапила в епіцентр уваги програми «Спорт-тайм».

 

Символічно, що на місце зйомки (тобто старту оздоровчої пробіжки – вхід до кафе «Літо» в парку ім. Т. Шевченка) автор і ведучий програми Ігор Савчин сам прибіг. До речі, він є активним прихильником здорового способу життя і не лише бігає, а й дуже часто пересувається містом на велосипеді. Крім цього, свого часу Ігор Ярославович грав у футбол на аматорському рівні і багато років виступав у складі футбольної збірної журналістів Буковини «Преса-ТБ».

Після пробіжки на запитання «Спорт-тайму» відповіли перший в Україні майстер спорту від 1500 м до марафонського бігу Ігор Сурла, голова обласної асоціації ветеранів спорту Василь Палагнюк та інші учасники групи здоров’я.

Цікаво, що вже на дистанції (2 милі) до групи приєдналися і декілька юнаків та дівчат на чолі з відомою місцевою фігуристкою Віолеттою Савзян, яка саме цього дня святкувала свій 13-й день народження. Учасники групи здоров’я тепло привітали іменинницю і побажали нових успіхів у спорті. А від кафе «Літо» додали солодощів.

Після оздоровчої пробіжки, крім дружнього чаювання (пригощає кафе «Літо»),  бажаючі традиційно мали можливість пограти у настільний теніс, а наймолодші – пострибати на батуті.

Відеозвіт можна буде подивитися у програмі «Спорт-тайм» на телеканалі «Буковина» у понеділок, 29.07.13.

Наступна зустріч – наступної суботи о 9:00 біля кафе «Літо». Приєднуйтесь самі або з рідними і друзями!

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО 27.07.13 і 20.07.13

27.07.13. Група оздоровчого бігу “Літо” (SportBuk.com)

***

130727-Lito-probig-sportbuk.com (13)

Leave A Reply

Your email address will not be published.