«Міжнародниця» з пауерліфтингу стала призеркою Кубку України з бодібілдингу

2

Єдину нагороду для Буковини на Кубку України з бодібілдингу та фітнесу, який відбувся у Полтаві, здобула майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу Інна Трофіменкова.

 

На ці змагання Інна вирушила завдяки новоствореної Федерації бодідіблдингу та фітнесу Чернівецької області

Інна Трофіменкова - праворуч

(осередок Федерації бодібілдингу України) і, зокрема, керівника федерації Ігоря Янчука та віце-президента Анастасії Перепелкіної.

Як розповів SportBuk.com президент обласної федерації бодібілдінгу та фітнесу Ігор Янчук, Інна Трофіменкова, яка виступала в номінації бодіфітнес (жінки), вже на етапі реєстрації виділялась бездоганною спортивною формою та виглядала однією з головних претенденток на призове місце: «Головні наші надії були на боротьбу в номінації бодіфітнес 163 см. Але, на превеликий жаль , чи, можливо, навпаки, ця категорія не була включена до програми змагань. Тому атлетка була змушена перейти до вищої номінації – бодіфітнес 165 см. Попри це, завдяки важкій праці, довготривалій підготовці та прагненню до перемоги, Інна здобула бронзову медаль та гідно заявила про себе та нашу область на всю Україну! Ми вітаємо з вдалим дебютом Інни в ФББУ (Федерація Бодібілдингу України) і чекаємо на присвоєння звання кандидата в майстри спорту. І, звісно, на майбутні перемоги цією титулованої атлетки (яка є призеркою юніорського Чемпіонату світу з пауерліфтингу – прим. авт.). Слід зауважити, що тепер обговорюються перспективи включення Інни Трофіменкової до збірної України для участі у Чемпіонаті світу, який гостюватиме 13-16 вересня 2013 року в Києві».

Звітні змагання відбулися у Полтаві 27-28.04.2013 р.

Leave A Reply

Your email address will not be published.