Обираємо креатин, або 5 найкращих пропозицій для нарощування м’язової маси

0

Навіть під час дуже напружених і тривалих тренувань організму потрібна деяка допомога для нарощування гарної м’язової маси. Залишились в минулому шкідливі стероїди та інші небезпечні домішки, що додавалися у харчування бодібілдерів. Сучасна спортивна фармакологія турбується, в першу чергу, про здоров’я спортсменів, а не тільки про результативність їх тренувань.

Одним з найефективніших і найнебезпечніших засобів наростити м’язову масу є вживання креатину. Креатин-Корисна-інформація1Ця азотвміщуюча кислота присутня в організмі людини, тому є абсолютно природною і безпечною для нього. Креатин приймає участь в енергетичному обміні нервових і м’язових клітин і сприяє росту м’язів. Додатковий бонус від креатину, який отримує спортсмен, – підвищення витривалості під час тренувань. Зараз на ринку багато різних продуктів, що вміщують креатин. І ось найкращі з них:

1. Одними з дійсно найкращих характеристик відзначається Performance Creatine від американської компанії S.A.N., яка відома своїм надзвичайно вимогливим ставленням до питання якості. Кожен продукт від S.A.N. прискіпливо перевіряється незалежними експертами, тому на цю торгову марку можна повністю покластися у питанні безпеки харчування. Замовити креатин Performance можна у каталогу http://price.ua/catalog5652.htm за ціною 634 гривні. При цьому ви отримуєте упаковку об’ємом 1200 г. Основним інгредієнтом Performance Creatine є креатин моногідрат (мікронізований). Він сприяє швидкому росту м’язової маси, не дозволяє молочній кислоті накопичуватись у м’язах під час нетривалих тренувань і додає спортсменові енергії і витривалості.

2. Ще одна – зіркова пропозиція – Muscle Tech Cell-Tech Performance Series (упаковка 2700 г за ціною 1217 гривень). Цей продукт особливий тим, що посилений спеціальною наномолекулярною технологією, що має назву Muscle Tech. Це унікальна розробка компанії, яка дозволяє швидко нарощувати м’язи,підвищує енергетичний рівень організму і сприяє швидкому відновленню після інтенсивних тренувань. Прийом цього комбінованого препарату дозволяє отримувати найкращі результати, навіть не розподіляючи його на цикли прийому і не роблячи перерв. Креатин Cell-Tech прекрасно транспортується, не викликає дискомфорту у кишечнику і не має жодних побічних ефектів.

3. Надзвичайно гарно зарекомендував себе Creatine Micronized 200 Mesh + Ribose у капсулах. Формула цього продукту побудована на сполуці креатину моногідрату і рибози, яка додає енергії після завершення тренування і тим самим сприяє швидкому відновленню організму. Те, що креатин представлений у цьому продуктові у вигляді капсул, має додаткові переваги: капсули без втрат проходять агресивне середовище шлунка і всмоктуються кишечником на всі 100 %. Гранульована форма не спричиняє жодного дискомфорту і є абсолютно ефективною для набору м’язової маси без зайвого жиру.

4. Чудово зарекомендував себе і креатин у капсулах Креа-Дженик від бренду Ванситон. Представлений на порталі price.ua Креа-Дженик – це буферизований креатин, що виробляється по ліцензії німецької компанії Smart Food. Він поставляється у 150 капсулах (422 гривні), що розраховані на 75 порцій (по 2 капсули на прийом). Особливість цього продукту в тому, що він повністю всмоктується шлунково-кишковим трактом і потрапляє в м’язову тканину практично без втрат. Ванситон Креа-Дженик надає багато енергії і сили, не затримує в організмі рідину, і сприяє комфорту самопочуття.

5. Creatine Powder TCM (пляшка на 600 г за ціною 335 гривень) підійде тим, хто потребує креатину для високоінтенсивних тренувань. Він значно підвищує енергетичні показники, збільшує витривалість організму під час інтенсивних фізичних навантажень, надає сили і допомагає швидко відновлюватись після важких тренувань. Вживаючи Creatine Powder TCM, можна цілком виправдано розраховувати на запаморочливі результати.

Отже, обирати є з чого. Гарні сучасні продукти від провідних компаній світу допоможуть швидко і цілком безпечно наростити м’язову масу і сформувати гарні рельєфи тіла. При цьому ви будете відчувати прилив сил і надзвичайний енергетичний підйом. І все це можливо без усіляких шкідливих хімічних домішок, тільки завдяки найновітнішим досягненням науки.

131005-bodibildyng-Zolotiy-Buk-bikini-sportbuk.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото: «Золотий БУК 2014» (бодібілдинг, фітнес бікіні, Pole dance)

сексапільні спортсменки, спортсменки сексі, спорт еротика, сексапильные спортсменки, эротика спорт, эротические фото спортсменок, еротичні фото спортсменок

Leave A Reply

Your email address will not be published.