Чинчик Валерій Васильович

0

Спортивний лікар, консультант компанії «Master Spin».

Валерій Чинчик народився 7.02.1962 р. у м. Хотин Чернівецької області. Закінчив місцеву СШ №4, Кам’янець-Подільське медичне училище.

У 1981-83 рр. служив у лавах Збройних сил (м. Москва).

У 1983 р. вступив до Чернівецького медичного інституту, який закінчив у 1989 р. (інтернатуру – з відзнакою). До 1997 р. працював в обласному лікарсько-фізкультурному диспансері. З почади спортивного лікаря і завідувача організаційно-методичним кабінетом перейшов до футбольного клубу «Буковина», в якому працював лікарем до 2010 р.

Останнім часом займається приватною медичною практикою.

У 2009 р. був нагороджений як кращий спортивний лікар Буковини (шоу-програма «Зірки естради – зіркам спорту»).

Працював з ветеранською командою «Буковина», яка у 2006 р. виграла Чемпіонат і Кубок України з футболу серед ветеранів. Обслуговував багато змагань з різних видів спорту (у т.ч. працює на домашніх матчах футзального «Меркурія», який у сезоні-2011/12 став чемпіоном І ліги України).

Відомі пацієнти: Костянтин Ільїн (найсильніша людина України 2009 р.), Іван Гешко (кращий спортсмен України 2006 р.), Антон Любий (кандидат до олімпійської збірної України з велоспорту маунтенбайк), Руслан Гунчак (кращий гравець і бомбардир І ліги України сезону-2010/11), Ігор Мігалатюк (екс-гравець «Чорноморця», «Буковини»),  …

Валерій Чинчик на практичному досвіді розробив і удосконалив методику лікування без операції «позвоночної грижі» (поперекова грижа, «грижа Шморля»), а також розробив методику профілактики і запобігання утворення цих гриж.

Після уходу з ФК «Буковина» географія надання допомоги і консультацій в області спортивної медицини значно розширилась. У Валерія Васильовича консультуються ДЮСШ з Моршина, Кам’янця-Подільського, футболісти і тренери з І ліги і навіть з вищого дивізіону.

***

Кемпінг «ЯССЬКІ ВОРОТА» встановив «спортивні знижки» до 50%!

***

Кемпінг «ЯССЬКІ ВОРОТА» (Хотинська фортеця)

***

Найсильніша людина України Костянтин Ільїн і лікар Валерій Чинчик

Leave A Reply

Your email address will not be published.