Фото: Чемпіонат Західної України з боулінгу серед моделей

2

Незвичні змагання з боулінгу відбулися 7.01.2011 р. у Центрі розваг «Панорама-Чернівці», де першість розігрували моделі із Західної України.

Цей турнір організували спортклуб «Гешко», Національний комітет «Міс Україна-Захід» та Центр розваг «Панорама-Чернівці» з метою пропаганди спорту та здорового способу життя.

У неофіційному Чемпіонаті Західної України з боулінгу серед моделей були представлені Волинська, Закарпатська, Львівська, Рівненська і Чернівецька області.

Хоч змагання носили дружній і пропагандистський характер, без боротьби за призові місця, зрозуміло, теж не обійшлося. Перемогу доволі впевнено святкувала Наталія Маркіна з Острога Рівненської області, друге місце виборола Юлія Вовк з Луцька. А ось третє місце з однаковою сумою очок розділили Анна Кравчук з Рівного та Маріанна Іванець зі Львова. Дівчата отримали пам’ятні презенти від спортклубу «Гешко».

Переможниця Наталія Маркіна зізналася, що грала в боулінг лише всьоме в житті. І що набагато краще їй вдається гра у більярд, тож сподівається, що подібні змагання організують і з цього виду спорту.

Непогані шанси поборотися щонайменше за 3 місце мали і Наталія Волошин (Ужгород) та Лєна Кузнєцова (Рівне), які у першому раунді показали, відповідно, третій і четвертий результати. Але, пославшись на втому, вони, як кажуть, «зійшли з дистанції». Перспективно виступили також Ганна Міщанко (Кіцмань Чернівецької обл.), Міла Міллер (Львів) та Алла Торак (Чернівці).

Після завершення турніру відбулася й матчева зустріч між першою п’ятіркою моделей (до названих вже чотирьох призерок приєдналася чернівчанка Вероніка Кожокар, яка посіла 5 місце) та організаторами, серед яких були, зокрема, відомі буковинські моделі – перша віце-міс Західна Україна-2005 Ірина Бохняк та віце-міс того ж конкурсу Ольга Клебак, а також автор цих рядків. У цьому двобої майже весь час перед вела збірна моделей. Але на самому фініші на декілька очок вперед вирвалися організатори.

***

Фото: Георгій Мазурашу, Ірина Бохняк

***

Учасниці змагань Міла Міллер та Маріанна Іванець (Львів). Фото: Георгій Мазурашу
2 Comments
  1. Саша says

    Шкода що не отримав запрошення на цей Чемпіонат… Це був відкритий Чемпіонат ? = ))))

    1. Треба стежити за анонсами:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.