Фото: Французи покатались на рекордному сноутюб-«поїзді» у «Сонячній долині»

0

Триває підготовка до рекордного дійства, в рамках якого 24.02.13 буковинці у «Сонячній долині» на лижах і сноутюбах мають увійти до Книги рекордів України.

 

Як відомо, рекорди буковинці будуть встановлювати у наймасовішому одночасному гірськолижному спуску та найбільшому сноутюб-«поїзді».

У ході підготовки до рекордного дійства 19.02.13 у «Сонячній долині» встановили рекорд Буковини у категорії «Найбільший сноутюб-«поїзд». І, що цікаво, зробили це… гості з Франції. Йдеться про французьких студентів, які завітали на Буковину за програмою обміну. Отримавши у подарунок від комплексу «Сонячна долина» годину безкоштовного катання на сноутюбах, у заключному спуску французи спустилися на рекордному для Буковини сноутюб-«поїзді» (35 сноутюбо-місць).

Це стало ще однією репетицією перед недільною акцією, коли буковинці на лижах і сноутюбах мають увійти до Книги рекордів України.

Організатори сподіваються, що у масовому гірськолижному спуску візьмуть участь не менше, ніж 500 буковинців, а рекордний сноутюб-«поїзд» утворять не менше 50-ти любителів активного зимового відпочинку.

Рекордне дійство ініціював обласний центр «Спорт для всіх».

Нагадаємо, що всі учасники рекордної акції отримають від комплексу «Сонячна долина» знижку 50% на 3 години катання (на лижах або сноутюбах, відповідно), а також сертифікат рекордсмена.

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

19.02.13. Французький рекорд Буковини у “Сонячній долині” (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.