Тенісбол: Перші успіхи буковинців на домашньому турі Чемпіонату України

1

Чотири нагороди вибороли представники Буковини у перший день 2 туру І Чемпіонату України з футнету (тенісболу), який гостює 12-13.05.12 у Чернівцях.

Ігор Мігалатюк і Володимир Аркушин у фіналі "двійок". Фото: Георгій МазурашуІсторичний І Чемпіонат України з цього виду спорту на Буковині проводиться в рамках відкритих змагань, організованих спільними зусиллями обласним центром ФЗН «Спорт для всіх» та обласним осередком Федерації футнету (тенісболу) України (Сергій Фенчук), за підтримки депутата Чернівецької міської ради Володимира Штефуряка. Партнером змагань став також готель «Черемош», який прийняв приїжджих спортсменів на пільгових умовах.

Екс-футболіст «Буковини», «Чорноморця» та інших команд майстрів Ігор Мігалатюк і Володимир Аркушин, які захищають честь «Космосату» (Чернівці), у двійках дійшли до фіналу і дали бій лідерам вітчизняного – столичному «Голосієво». Кияни, як кажуть, на досвіді «добили» буковинців, але відзначили, що місцеві тенісболісти помітно прогресують і грали помітно краще навіть у порівнянні з нещодавнім стартовим туром Чемпіонату України в Луцьку. Третє місце тут посів чернівецький «Маяк».

У трійках Олег Рой, Віталій Чехов та Юрій Пантя, представляючи «Маяк» (Чернівці), також дійшли до фіналу і також поступилися «Голосієво». Третє місце у команди «Cosmosat» (Чернівці).

Нагороди в одиночному розряді будуть розіграні у неділю, 13.05.12, з 11:00 на тих же тенісних кортах по вул.. Південно-Кіьцевій, 45А.

Технічні дані та фото будуть додані пізніше.

Leave A Reply

Your email address will not be published.