Футзал: «Меркурій» розіграє «золото» І ліги з «Титаном» (Покровське)

1

У повторному півфіналі плей-оф першолігової першості України з футзалу чернівецький «Меркурій» 12.05.12 розгромив вдома «АРПІ» (Донецьк) з рахунком 6:1.
Перший матч у Донецьку завершився унічию 3:3. Отож, «Меркурій», який минулого року здобув «бронзу» І ліги, цього року гарантовано отримає медалі вищого ґатунку. А якого саме, вирішиться 19 і 26 травня.

У поєдинках за перше місце у першоліговій першості України сезону-2011/12 чернівецький «Меркурій» 19 та 26 травня зустрінеться з командою «Титан» (Покровське Дніпропетровської області). Перший матч відбудеться на Дніпропетровщині, другий – у чернівецькому ФОК «Олімпія».

Повертаючись до повторного матчу з «АРПІ», слід зазначити, що, попри розгромний рахунок, він був доволі напруженим. Про внутрішню напругу, напевно, свідчать і рекордні темпи «набору» фолів у першому таймі. На відміну від «сухого» першого тайму в Донецьку, цього разу за перших 12 хв. гості набрали 5 фолів, а чернівчани – 4. Господарі зуміли не переступити за межі «дозволених» 5 фолів у таймі. А ось донеччани перевершили «ліміт» на два фоли. І були покарані двома голами від Сергія Янчика.

Висока напруга протрималась до 5 хв. другого тайму, коли «меркурівці», як по нотах, розіграли комбінацію і Павло Химяк, отримавши «подарунковий пас» від Андрія Ткачука, закотив м’яча у порожні ворота. Далі гості пішли «ва-банк», в т.ч. регулярні виходи п’ятого польового гравця замість голкіпера, що відкрило великі контратакувальні перспективи перед підопічними Віктора Мглинця. І вони ними скористалися сповна. Хоча і нереалізованих гольових моментів у чернівчан теж чимало було.

Окремо слід відзначити кіпера «Меркурія» Євгена Кіндякова. Скільки у нього «сейвів» було! Щире браво! До слова, пропустили господарі тоді, коли грали із «зайвим» польовим гравцем, тобто роль голкіпера виконував тоді Віталій Ткачук. У декількох епізодах фортуна явно була на боці буковинців, яких, крім супер реакції Кіндякова, рятували і штанги, і сантиметри, яких часом не вистачало донне чанам, аби «забігти» у ворота разом з м’ячем.

Загалом, перемога «Меркурія» є цілком заслуженою!

З чим ми вітаємо гравців, наставників, керівників і партнерів «Меркурія»! Успіхів у «золотих» матчах!

Фото можна переглянути тут:

Leave A Reply

Your email address will not be published.