«Буковинська миля 2020» online: за участь – велосипед та інші призи

0

Цього року «Буковинська миля» вперше відбудеться у заочному режимі, із зрозумілих причин (карантин). Організатори пропонують охочим долучитися до забігу в online, при цьому серед учасників, які виконають визначені умови, будуть розіграні велосипед, футболки та інші призи.

Отож, для участі у «Буковинській милі 2020 online» і, відповідно, у розіграші велосипеду та інших призів треба з 27 по 30 вересня 2020 р. пробігти будь-де дистанцію не менше 2 миль (~3218 м), зафіксувати це відповідними гаджетами/програмами (Garmin, Running, Strava і т.п.), скрін (або фото) з даними про подолану дистанцію, плюс фото учасника (учасників, якщо долали колективно і фіксували одним гаджетом), прізвище, ім’я, контактний телефон кожного учасника розмістити в групІ БІГАЄМО РАЗОМ ЧЕРНІВЦІ і стежити за анонсом про проведення розіграшу призів, яке відбудеться публічно. Якщо за цей час хтось декілька разів (в різні дні) подолає дистанцію 2 милі (та більше) і розмістить вказані матеріали у вказаній групі на  facebook.com, отримає додаткові шанси виграти приз (за кожну пробіжку – окремий купон на участь у розіграші призів).

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО ОЗДОРОВЧОГО РУХУ!

Нагадаємо, «Буковинська миля» проводиться у Чернівцях з 2005 р. з ініціативи тоді керівника обласного спорту Георгія Мазурашу (нині – депутат Верховної Ради України), титулованого бігуна Івана Гешка та депутата Чернівецької міської ради Валерія Чинуша (нині – голова обласної федерації легкої атлетики). З 2013 р. паралельно з «Буковинською милею» проводився і Чемпіонат України з бігу на 1 милю.  Детальніше про цей захід можна прочитати тут:

https://sportbuk.com/2005/10/bukovynska-mylya/

***

Учасники "Буковинської милі" 2020 online, які беруть участь у розіграші велосипеду та інших призів:Віталій Бреник,…

Опубліковано Буковинська миля / Bukovynean mile Пʼятниця, 9 жовтня 2020 р.

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.